Eminin tim

X FACTOR 2013
Društvene mreže preplavljene komentarima

Društvene mreže i dalje bruje od komentara! U utorak smo videli koji kanidati su prošli u sledeći krug takmičenja,a dva dana kasnije komentari na društvenim mrežama i dalje pljušte! Emina je oduševljena svojom grupom takmičara „Muškarci do 27″, a kako nezvanično saznajemo njeni kandidati su joj priredili posebno iznenađenje kao veliku zahvalnost što ih je ugostila u Istanbulu, što ćemo i videti u sledećoj epizodi. Kristina Kovač takođe podržava svoje tamičare tj. „bendove“ kojima je mentor, što pokazuju njeni brojni komentari na tviteru i fejsbuku. Zanimljivo je da je ova članica žirija, inače veliki fan „X Faktor“ formata, napisala talentovanom Danijelu Kajmakoskom komentar podrške na fejsbuku, iako on nije u njenoj grupi:
-Da znaš dragi Daniele, to što ti je Željko mentor ne menja moje mišljenje o tebi i ne znači da ću tebe nešto da kritikujem od sad pa nadalje…njega hoću za sve gde bude grešio sa tobom…jer sa tobom ne sme da se greši!!!! Ljub od K. – napisala je Kovač.
Da podsetimo, Željko je dobio grupu „Stariji od 27“, dok će Kiki biti mentor „Devojkama do 27“. Kako su se pojedini takmičari snašli u sledećoj fazi takmičenja pod nazivom „kuće sudija“ videćemo već u utorak u 21:15 na TV Pink.

Povezana vest:  Dodela Naxi Zvezda 2023: Veče emocija i najbolje domaće muzike