SVNV1S vremena na vreme pozivaju na prednovogodišnji spektakl
 
U četvrtak 26. decembra legendarni kvartet S vremena na vreme prednovogodišnjim koncertom na sceni Ustanove kulture Palilula u Beogradu završiće koncertnu trilogiju započetu poslednjeg četvrtka oktobra meseca 2013.
Utemeljivači i predvodnici ovdašnje akustične scene, vanvremenski sastav S vremena na vreme na prethodna dva nastupa u UK Palilula obradovao je svoje pristalice različitim repertoarima i specijalnim gostima, a isto će se desiti i ovoga puta, 26. decembra uz još nekoliko posebnih iznenađenja.
Ovog decembarskog četvrtka, poslednjeg u 2013. godini, program će biti prilagođen nastupajućim praznicima uz želju članova grupe da svi prisutni učestvuju u pozitivnim i veselim porukama koje će oni reflektovati sa pozornice ove beogradske scene.
„Hajde da, uz nezaboravne hitove grupe S vremena na vreme koji su obeležili pozitivna osećanja mnogih  generacija, nateramo Novu godinu da nam dođe i donese osmehe, muziku, otvorene i iskrene poglede i reči ljubavi i prijateljstva. Grupa S vremena na vreme će nam svima pomoći u tome svojim optimiznom, starim hitovima i novim pesmama koje nose baš te poruke.“, pozvali su organizatori sve pristalice ove grupe ali i iskrenih emocija i nota da uveličaju ovaj događaj.
Kao i na prethodnim koncertima i ovaj, prednovogodišnji imaće zanimljive goste, prijatelje ove legendarne grupe – Dragana Maćića Mačka (Hot Club Of Belgrade) i Igora Dunjića (ex-Ođila),  koji će svojim autentičnim džipsi stilom doprineti atmosferi praznika.
Ulaznice za koncert 26. decembra u UK Palilula (bišvi NU Braća Stamenković) mogu se kupiti putem Eventim sajta (www.eventim.rs) i prodajne mreže po ceni od 750 dinara.
Nedavno je kreirana zvanična Facebook stranica S vremena na vreme te Vas molimo da i ovu informaciju pomenete prilikom najave koncerta: https://www.facebook.com/svnv1972
Povezana vest:  Ringo Star dobio zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu