tamara 1X FACTOR 2013
Scott Mills pohvalio Tamaru Milanović!

Da je „X Faktor Adria“ najpopularniji šou govori podatak da društvene mreže I dalje „bruje“ o prvoj epizodi „kuće sudija“ u kojoj smo saznali finaliste iz Eminine I Kikijeve grupe! Posebnu pažnju na društvenim mrežama privukao je komentar Kikijevog gosta mentora Scott Mills-a, čuvenog radio voditelja iz Velike Britanije, koji je na tviteru u toku emisije postavio Tamarin nastup I napisao komentar „Ozbiljna X Faktor faca!“
Da podsetimo, Scott Mills se vrlo rado odazvao pozivu dugogodišnjeg prijatelja Kikija Lesendrića da mu pomogne pri odabiru najboljih takmičarki iz grupe „Devojke do 27“.

Povezana vest:  Zvanično je! Dvadeseti EXIT od 13. do 16. avgusta!

Scott podrzao tamaru-Drago mi je da je Scott prihvatio moj poziv, njegovo poznavanje muzike je fascinantno. Poznato je da je Scott radio sa svetskim izvođačima, bio je I glavni gost na turneji Robi Vilijamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih.radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija „X Factora“ bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca I mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Hvala mu što mi je pomogao u donošenju teške odluke. – istakao je Kiki Lesendrić.
Sledećeg utorka u 21:15 na TV Pink Željko i Kristina zajedno sa gostima mentorima biraju finaliste svojih grupa: „Stariji od 27“ i „Bendovi“.

Povezana vest:  Izlazak u novom ruhu