Stefanovi obozavaociX FACTOR 2013
Baražno glasanje! Vratite svoje favorite!
 
Da „X Faktor Adria“ ima svoje verne gledaoce I da se o takmičarima priča iz nedelje u nedelju, pokazuju I brojni obožavaoci takmičara koji su za kratko vreme osvojili srca publike! Ilma, Haris, Tamara, Aleksandra, Aleksa, Lukijan već imaju armiju obožavalaca i njihov broj iz dana u dan raste! Međutim, koliko su gledaoci zavoleli takmičare, pokazuje i primer modnog fotografa Stefana Kokovića, koji se našao u Emininoj grupi, ali nažalost nije prošao u dalje takmičenje! Međutim, još nije gotovo: za sve izbačene takmičare moguć je preokret! U toku je baražno glasanje uz pomoć kojeg će se po jedan takmičar iz Eminine i Kikijeve grupe vratiti u dalje takmičenje!
Više informacija o tome možete pronaći na sledećem linku https://www.facebook.com/RaiffeisenClubSrbija/app_1421213158114693.
-Od kada sam u „X Factoru“ niz prijatnih stvari mi se dogodio, a moram priznati – krajnje neočekivano! Od toga da mi se dnevno na fb javi na stotine ljudi, do fotografisanja na ulici i potpisivanja autograma, a nedavno se posle jednog mog pojavljivanja pojavila devojka koja je nosila majicu sa mojim likom i imenom i tada mi dala predivan poklon, parfem i plišano srce. Kao neko ko je preterano čak emotivan, presrećan sam i što bi se reklo u narodu „more mi nije ni do kolena“! Bilo bi mi izuzetno drago da se vratim u lajv, kao i verovatno svim mojim kolegama! Gledaoci, glasajte za svog favorita! – poručuje Stefan Koković.
Povezana vest:  Nikola Konte otvara Musicology festival