UrbanBug No100 FLAJER 1Velika žurka BUG No.100! u Mikser Hausu

Regionalni muzički časopis Urban Bug proslaviće izlazak 100. broja velikom žurkom koja će se održati 27. decembra u Mikser Hausu (Mikser House) u Karađorđevoj 46. Na događaju kojim se obležava jubilej višegodišnje upornosti u borbi za alternativnu kulturu, nastupiće mnogi dugogodišnji prijatelji Urban Buga među kojima su hip-hop bendovi i više od 30 domaćih disk-džokeja, koji će nastupati u „back to back“ setovima. Biće organizovane i dve after žurke, u klubovima Atom i Svemirska kafana.
„Ovom žurkom nameravamo da sumiramo najbolje momente klabinga koje smo predstavljali u prethodnih 100 brojeva. Želimo da plasiramo kvalitetan zvuk i da se, zajedno sa publikom, provedemo u skladu sa našim sloganom – „Ne propuštaj zabavu, spavaćeš sutra!“. Ujedno,“back to back“ nastupima nastavljamo dobro poznati koncept Urban Bug bine na Exitu, kao i atmosferu o kojoj se priča dugo posle festivala“, poručuju iz magazina Urban Bug.
Veče otvara hip-hop bend Iskaz, čiji nastup počinje u 21h, a posle kojeg će publika u Mikser Hausu nastaviti duboko u noć uz deep house, tech house, techno, progressive trance i hip-hop setove omiljenih domaćih selektora među kojima su Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Lea Dobričić, Lale, Fakir, Marko Vuković, Bokee, Regen, Kibz, Dfndr, Gagi Kabadajić, Battric, Mivu, Dušan Kačarević, Vlada, Max, Kobazz, Munja, Luka Vuković, Ivan Radojević, Speedy, Antrax, SMT#NG. Pored njih, nastupiće i specijalni gosti!
Urban Bug, mesečni vodič kroz alternativnu kulturu, već skoro 10 godina informiše, sada već cele generacije, o najsvežijim temama iz sveta elektronske muzike, putovanja, umetnosti, ekstremnih sportova, novih tehnologija, filma, mode i stripa. Do sada je odštampano više od dva miliona primeraka, objavljeno neverovatnih 100.000 fotografija iz noćnog života i više od dve hiljade autorskih tekstova! Urban Bug je i dobitnik dve internacionalne nagrade za najbolji muzički magazin u jugoistočnoj Evropi, a već šest godina organizuje Urban Bug binu na Exit festivalu uz vrhunska domaća i regionalna DJ imena.
Besplatne pozivnice koje važe za dve osobe, dostupne su na distributivnim mestima Urban Buga, kao i putem sajta www.urbanbug.net

Povezana vest:  Veče tanga u Beogradskoj areni