x factor deltaX FACTOR 2013
Finalisti X Faktora Adria oduševili pubilku u Delta Cityju

Sinoć je u prazničnoj atmosferi šoping mola Delta City održan poklon koncert prve grupe finalista popularnog pevačkog šou programa „X Faktor“. Fanovi najboljih takmičara Eminine i Kikijeve grupe okupili su se u velikom broju i to sat vremena pre zakazanog koncerta, kako bi zauzeli najbolje mesto pored bine i kako bi se fotografisali sa svojim favoritima.
Domaćin koncerta bio je dobro poznati tv lik Marko Savić iz Coca – Cole koji je, između ostalog, otkrio po koju zanimljivost o takmičarima, što se posebno dopalo okupljenim tinejdžerima. Lukijan, Ilma, Tamara, Aleksandra, Aleksa i Haris pokazali su još jednom svoje sjajne glasovne mogućnosti otpevavši uživo pesme sa audicija, a koliko su ovi finalisti popularni videlo se po ogromnom aplauzu i brojnim ovacijama publike.
-Hvala publici koja je došla u ovolikom broju da podrži i uživo čuje finaliste „X Faktora“! Praznična atmosfera se nastavlja, očekuje nas još jedan poklon koncert, odnosno još jedno nezaboravno veče u Delta Cityju. Večeras od 18h nastupaju najbolji kandidati Kristinine i Željkove grupe: Daniel Kajmakoski, Maja Novaković, Mladen Lukić i bendovi „Doktori“, „4U“ i H20″. Dođite da se družimo i uživamo u dobroj muzici! – poručuje Milena Popović, PR menadžer prvog regionalnog „X Faktora“.
Domaćin večerašnjeg poklon koncerta biće pop pevač Dejan Cukić sa kojim će navedeni finalisti otpevati jedan njegov dobro poznati hit.

Povezana vest:  Kraj ljubavi Maxa Georgea i Nine Agdal

FOTO: Luka Pilipović

{vsig}X_FAKTOR_DELTA{/vsig}