zeljko spot spot 1U Kruševcu koncert Željka Joksimovića i Mire Škorić, u Pomoravlju skromno ili bez dočeka na ulicama

Na novogodišnjem koncertu koji večeras organizuje Grad Kruševac, nastupiće Željko Joksimović i Mira Škorić.
Organizatori očekuju više od 30.000 ljudi, koliko ih je bilo i na prošlogodišnjem koncertu. Za doček Nove godine na Trgu, kako je rečeno u Gradskoj upravi, obezbeđeno je tri miliona dinara od sponzora.
Kao predgrupe vodećim izvođačima nastupiće lokalni rok bendovi, a srećnu Novu godinu okupljenima će poželeti najbolji đaci kruševačkih škola.
Za ponoć je predviđen vatromet koji tradicionalno poklanja „Trajal korporacija“, a građanima će biti služeni kuvana rakija i vino.
U tri grada Pomoravskog okruga večeras neće biti organizovanog dočeka Nove godine na trgovima, dok će u ostala tri doček biti skroman.
U Jagodini na gradskom trgu peva Milan Dinčić Dinča. Prisutnim građanima biće posluženo kuvano vino i rakija, a u ponoć će biti vatromet.
U Despotovcu će biti organizovan koncert Bojana Marovića i lokalnog benda, a večeras će biti otvoreno i klizalište na trgu Despota Stefana.
U Ćupriji večeras nastupaju lokalni folk i rok bendovi, kao I trubači, uz posluženje čaja, kuvanog vina i rakije, a u ponoć će biti priređen vatromet.
U Svilajncu i Rekovcu nema organizovanog dočeka, kao ni u Paraćinu, gde će 1. januara biti organizovan koncert grupe Zana.
Kao predgrupa pojaviće se mladi paraćinski bend Alijas i Oliver Katić.

Povezana vest:  Izbor srpskog predstavnika za Evroviziju 13. marta