Miley Cyrus New Year EveMiley u centru skandala ne svojom krivicom

Mlada glumica i pevačica Miley Cyrus opet je u centru novog skandala, ali ne svojom krivicom!
Kako prenosi Daily Mail, Miley je putem twittera dematovala navodni intervju za Love Magazine u kojem se obrušila na Beyonce izjavivši da je majčinstvo negativno uticalo na nju kao umetnicu.
-Što je više u majčinstvu i svim tim sranjima, stvara se prostor za nova mlada lica. Nisam jedina mlada pevačica koja može popuniti tu prazninu. Beyonce mi je dugo bila inspiracija, ali ona je van svega već duže vreme. Ja imam sve, obline, ritam i glas. Ja sam najbolja – izjava je koja je brzinom munje obišla svet, ali se i dosta brzo ispostavilo da Miley to nikad nije izjavila.
Mlada zvezda je na twitteru odmah napisala da to nisu njene reči i nije se mogla načuditi kako neko može takvo nešto uopšte da izmisliti, a potom je i Love Magazine objavio na svom službenom profilu na twitteru da Miley to nije izjavila.
Inače, Miley (21) je nedavno izjavila kako joj je najdraži događaj prošle godine bio nastup s Robinom Thickeom na MTV VMA koji je podignuo neviđenu medijsku prašinu.
-Nadam se da će i ova godina biti jednako uspešna – rekla je Miley koja je zahvaljujući novom buntovnom seksi imidžu i albumu ‘Bangerz’ koji ne silazi s vrha top lista širom sveta itekako obeležila 2013. godinu. Miley je nastupila i na dočeku Nove godine na Times Squareu u, za nju, vrlo pristojnoj odeći – beloj bundi ispod koje je obukla zlatni top i pantalone.

Povezana vest:  Lea Dobričić nastupa sa Laurentom Garnierom na Ibici!