01_pusenje06Kladimo se novi spot Zabranjenog pušenja
Zabranjeno pušenje proteklog vikenda u rodnom Sarajevu snimilo je spot za pesmu „Kladimo se“, uz pomoć glumca Harisa Burine, kao i voditeljki Aide Alilović i Tatjane Pašalić.
Iz tabora Pušača poručuju da je u trećem spotu sa aktuelnog albuma „Muzej revolucije“ obrađena „tema danas vrlo aktuelnih kladionica“, uz „jedan nezgodan ljubavni trokut“ i obavezan hepiend.
-Na snimanju spota bila je angažirana i BiH gorska služba spašavanja… No, ostavit ćemo i neke detalje u tajnosti kako bi premijera spota bila interesantnija… – kažu iz Zabranjenog pušenja.
U „Kladimo se“ glavne uloge su pripale televizijskoj voditeljki, novinarki, portparolki nekoliko filmova srpske produkcije i festivala Exit za BiH Aidi Alilović, njenoj koleginici voditeljki britanskog UKTV-a, i prvoj hrvatskoj pokerašici koja je krasila naslovnice časopisa Klika i FHMa Tatajani Pašalić.
Uz njih tu je i violinista i klavijaturista Zabranjenog pušenja Roberta Boldižar, a „točku na sve je kraćom ulogom stavio veliki BiH glumac Haris Burina“.
Spot je režirao Haris Dubica iz švajcarske producentske kuće DJ DaJo Production. Premijera? Nadamo se uskoro.
Povezana vest:  Humanitarni koncert u čast Dragoljuba Đuričića u Ateljeu 212