YeasayerNova imena na Fusion bini Exit festivala – Yeasayer i Miike Snow
Njujorški eksperimentalni rock bend Yeasayer i švedski trio Miike Snow nastupiće na Fusion bini Exit festivala. Oni će se pridružiti sjajnim imenima ove bine među kojima su već najavljeni  Does it Offend You Yeah?, Midnight Juggernauts, Jamaica, Antenat, TBF, Bambi Molesters i mnogi drugi.
Nakon izdavanja svog debi albuma „All Hour Cymbals“ 2007, koji je dobio sjajne kritike,  bruklinski trio Yeaseyer postao je poznat širom sveta. Tokom dve godine neprestano su nastupali na svetskim festivalima, privlačeći raznovrsnu publiku neobičnom mešavinom synth-popa, world musica i haotičnih audio eksperimenata. Na Exit festival stižu sa svojim novim albumom „Odd Blood“ koji su izdali početkom 2010. i publici donose uzbudljivi miks electro-soula, indie-rocka, afro ritmova.
Švedski elektro pop trio Miike Snow novo je zanimljivo ime svetske muzičke scene koje će nastupiti na Exitu. Prošle godine objavili su istoimeni debi album i odmah zatim ušli na top liste i dobili sjajne kritike između ostalog i u britanskom dnevniku The Guardian, u kojem je njihova muzika okarakterisana kao mešavina muzike koju prave bendovi A-Ha i Animal Collective. Dva člana benda, Chris Karlsson i Pontus Winnberg, rade zajedno i kao producentski tim, a radili su sa imenima kao što su Kylie Minogue, Madonna, Ms. Dynamite, Britney Spears, Kelis i Jennifer Lopez.
Ulaznice za Exit festival na rate do 30. aprila
Prodaja ulaznica za Exit festival na rate završava se 30. aprila. Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica mogu da kupe ulaznice po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na tri mesečne rate, bez kamate.
Kupac pri kupovini ulaznice na rate, uz potpisanu fotokopiju lične karte, potpisuje ugovor sa Gigstixom, kojim se definiše broj rata, broj ulaznica kao i iznos mesečne rate, koji nije promenjljiv, ne sadrži kamatu i nije vezan za kurs eura. Kupac ne mora da bude kreditno sposoban, a plaćanje rata vrši se uplatnicom na račun Gigstixa, a ulaznica za Exit preuzima se po isplati poslednje rate. Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate mogu se dobiti putem mejla [email protected] ili putem telefona 021 472 4816, kao i na sajtovima Exitfest.org i Gigstix.com.
Ulaznice za jedanaesti Exit festival koji nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6490 dinara i mogu se kupiti u filijalama Erste banke, u Gigstix prodavnicama, kao i putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara.
Povezana vest:  BEND INTERPOL DOLAZI U BEOGRAD