Djule Van Gogh - photo by Nebojsa BabicMTV Premijera: Van Gogh „Anđele moj brate“ u ponedeljak, 20. januara u 20:00

Posle zapaženog uspeha singla “Nešto vuče me dole“ i pozitivnih reakcija publike na istoimeni spot, Van Gogh predstavlja spot za „Andjele moj brate“, koji premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova.
„Anđele moj brate“ je drugi po redu singl koji promoviše tek objavljeni, deveti po redu studijski album „Neumeren u svemu,“ koji je bend izdao posle više od četiri godine od izlaska prethodnog albuma „Lavirint“. Reditelj spota je Nebojša Radosavljević, direktor fotografije Miloš Kodemo, a u spotu se pojavljuje proslavljeni glumac Petar Božović. Video je snimljen u jednom kadru i tretira život kao krug, a vreme kao voz!
Album “Neumeren u svemu“ sniman je i postproduciran u studiju “Siena“, tokom 2013. godine. Na novom albumu, muziku i tekstove za većinu pesama potpisuje Zvonimir Đukić. Takođe autorski pečat albumu kroz muziku daje i Srboljub Radivojević, dok aranžmane na albumu potpisuju: Zvonimir Đukić, Vojislav Aralica i Srboljub Radivojević.
Na albumu se nalazi 10 novih pesama: “Osedam da ludim“, “Uvek ima neka razlika“, “Prva i poslednja kap“, “Neumeren u svemu“, “Nešto vuče me dole“, “Viline vode“, “Moj nemir i ja“, “Skačem – skači“, “Previše za jednog premalo za dvoje“ i “Anđele moj brate“.

Povezana vest:  Političari, muzičari i fanovi odaju počast Dejvidu Bouviju