Doktori ce izvesti baladuVeče hitova domaće muzike u X Faktoru!
 
Ovog utorka u X Faktoru finalisti će pevati popularne hitove domaće muzike!
Očekuje nas veoma uzbudljivo veče puno emocija u kojem će, sigurni smo, uživati i publika i žiri X Faktora, posebno Željko Joksimović koji je poznat po tome da preferira pevanje kandidata na maternjem jeziku!
-Verujem da je ponuđena tema poseban izazov za takmičare da daju maksimum u interpretaciji. Muzika nema teritorijalne ni nacionalne granice, ali emocija pesme je uvek na strani onog izvođača koji muziku reprodukuje na sopstvenom jeziku – rekao je Željko Joksimović povodom predstojeće epizode X Faktora. Kako saznajemo, njegovoj koleginici Kristini Kovač koja neretko ima drugačije mišnjenje od svog kolege nije bilo lako da pronađe odgovarajuće domaće pesme za svoje kanidate, ali ova zahtevna članica žirija veruje da će publika uživati u novoj emisiji. „Doktori“ će se predstaviti baladom koju vole svi na ex yu prostorima, „H2O“ će pevati jednu emotivnu pesmu , dok je Kristina za grupu „4U“ izabrala popularnu pop rok pesmu koja odlično pristaje uz ove šarmantne devojke.
-Uvek mi je teško da izaberem domaće kompozicije koje bi odgovarale mojim kandidatima, jako se trudim da da nađem pravu stvar za njih! – rekla je Kristina Kovač. I Sudije „X Faktora“ Emina i Kiki su za svoje kandidate odabrali domaće hitove, a koje su to kompozicije u pitanju saznaćemo u utorak 21h na Pink televiziji. Da podsetimo, i u ovoj epizodi još jedan finalista napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite!
Povezana vest:  Metalika snimila album sa Luom Ridom