maja i jelenaX FACTOR
Maja Novaković podržava takmičare

Bivša učesnica „X Faktora“ Maja Novaković Luis je, kako saznajemo, u svakodnevnom kontaktu sa svojim prijateljima iz ovog popularnog šou programa, a u prošloj epizodi pružila im je podršku i iz publike.
-Došla sam da podržim drugare koji iz nedelje u nedelju pokazuju koliko su sjajni pevači. Podržavaću ih do kraja takmičenja! Nije im lako, verujte. Znam to iz iskustva! – kroz osmeh kaže Maja i dodaje: – Mnogo je čudan osećaj biti sa ove strane bine! Sve izgleda drugačije!
Na pitanje da li se odmorila i kako provodi dane ova šarmantna devojka ističe:
-Odmorila sam se malo, uživam sa svojom porodicom, ali spremam i jedno muzičko izneneđenje za sve moje fanove! Čućete uskoro.
Maja Novaković je svoj odlazak u Šimanovce prokomentarisala i na svom zvaničnom fejsbuk profilu: – Gledala sam treći lajv iz publike i bilo je fenomenalno. Svi su napredovali, vidi se da su naporno vežbali i radili na svojim nastupima. Željko, drago mi je da se Maid vratio. Žao mi je zbog H2O, ali verujem da će nastaviti svoju karijeru. Pozdravljam sve drage kolege sa X Faktora i dragu koleginicu Jelenu Tomašević, koja je u utorak blistala i kao i uvek prelepo pevala!

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD