doris-dragovic

X FACTOR
Doris Dragović gošća

Iznenađenje! Još jedna gošća u „X Faktoru“! Pored popularne pop pevačice Jelene Rozge koja, kako saznajemo, za sve gledaoce priprema spektakularan nastup samo za ovu priliku, u revijalnom delu popularnog regionalnog šou programa nastupiće još jedna popularna pevačica iz Hrvatske: Doris Dragović!
Kako nezvanično saznajemo, takmičari „X Faktora“ jedva čekaju da čuju savete poznatih pevačica, a uzbuđenje raste i zbog pozitivne treme pred četvrtu lajv emisiju.
-Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje. Jedva čekam emisiju, pripremam nešo potpuno drugačije – emotivnu baladu od Tutti Frutti Benda! – zadovoljno ističe Maid Hećimović.
Njegov kolega iz Željkove grupe, Daniel Kajmakoski ovoga puta predstaviće se pesmom američke pop grupe OneRepublic – Counting Stars, dok će Kristinini „Doktori“ otpevati jednu veoma optimističnu pesmu koja će se sigurno dopasti njihovim brojnim fanovima. Šta će ostali finalisti pevati i kako će njihovi nastupi izgledati videćemo u novoj epizodi „X Faktora“ koja je na programu u utorak (21:00) na TV Pink.

Povezana vest:  Zašto Taylor Swift izbegava Miley Cyrus?