Taylor Swift PUNK Chaos To Couture
Najveći strah Taylor Swift je samoća
 
Mada je u izjavama često isticala da joj odgovara solo status, kantri pevačica Taylor Swift zabrinuta je za svoj ljubavni život. Naime, zgodna i atraktivna pevačica navodno se brine da će ostati zauvek sama. Kako se priča, Taylor je odbio Jared Leto na nedavnim Zlatnim globusima, a tada je dodatno u depresiji. 
Taylor je neraspoložena jer nikako da joj krene na ljubavnom planu. Boji se da će zauvek ostati sama. Kako je objavio Star, Tay brine niz neprekidnih propalih veza i boji se da nikad neće biti srečna u ljubavi.
-Užasno ju je pogodila činjenica da nijednog dečka nije zadržala duže od nekoliko meseci. Pre je stalno imala neke vezice, a sad ništa. Teško se nosi sa samoćom. Nikako ne želi biti nova Jennifer Aniston koja nije imala previše sreće u ljubavi. Počela je da je prati reputacija devojke koja ne može da ima stabilnu vezu – pišu tabloidi.
 
Swift je bila u vezi s Jakeom Gyllenhaalom, Taylorom Lautnerom, Johnom Meyerom, Joeom Jonasom, Harryjem Stylesom i Conorom Kennedyjem, spomenimo neke, ali nijedna joj veza nije potrajala. Još je premlada za ozbiljno vezivanje.
Povezana vest:  Avril Lavigne posebna gošća na turneji Backsreet Boysa