aleksandra sekulic

X FACTOR

Aleksandra Sekulić: „Ne zameram Kikiju što nije glasao za mene!“

U jučerašnjoj epizodi X Faktora takmičenje je napustila Aleksandra Sekulić, po mnogima najatraktivnija finalistkinja ovog popularnog šou programa! I ova epozoda je bila veoma uzbudljiva, posebno zbog činjenice da je mentor Kiki Lesendrić morao da odluči ko iz njegove grupe napušta takmičenje! U duelu su se našle Aleksandra Brković I Aleksandra Sekulić, a po mišljenju njihovog mentora, “čačanska oluja” je bila bolja!

Povezana vest:  Beogradski Jazz Festival u Down Beatu, iz pera Joe Woodarda!

-U svakom slučaju obe Aleksandre su mi drage! Meni je stvarno najteže jer moram da donesem ovu odluku! Pošto moram da odlučim: Aleksandra Brković je bila bolja! – rekao je Kiki, dok su se njegove kolege Emina, Kristina i Željko u većini složile da lepa brineta napusti takmičenje.

Posle emsije Aleksandra Sekulić je izjavila:

Povezana vest:  Avril Lavigne je zbog Marilyna Mansona obrijala pola glave

-Žao mi je što napuštam takmičenje, ali zaista mislim da sam imala jaku konkurenciju. Nije lako u duelu pevati sa Aleksandrom Brković! Ona je sjajan vokal! Sve čestitke koleginici! Ne zameram  svom mentor Kikiju što je glasao za nju!

Veliku pažnju uovoj epizodi „X Faktora“ izazvale su i gošće u revijalnom delu programa; Jelena Rozga i Doris Dragović koje su svojim nastupima oduševile publiku! 

Povezana vest:  Shapeshiftersi otvaraju Adria Music Conference u Umagu