Lukijan Aleksa i HarisX FACTOR
Eminini takmičari se super slažu

Peta uživo emisija popularnog šou programa „X Faktor“ uveliko se priprema, finalisti vredno vežbaju za svoje nastupe, a kako saznajemo ima i onih koji koriste svaki slobodan momenat da provedu sa porodicom. Mladi Haris Ćato priznaje da mu najteže pada da uskladi vreme vežbanja iviđanja sa bratom, ali on ipak uspeva da zadovolji obe strane.
-Došao mi je brat u posetu, pa bih stalno da budem sa njim! Ali, ozbiljno sam prihvatio svoje obaveze u „X Faktoru“, pa i dalje vredno radim na nastupu koji će se verujem dopasti publici! Jedva čekam utorak uveče! – kaže ovaj talentovani tinejdžer. Harisov cimer Lukijan Ivanović takođe provodi dane vežbajući pesmu koju je dobio kao zadatak i priznaje da ponekad nije lako: -Nekad dobijemo pesme koje ne poznajemo baš najbolje, pa je zadatak samim tim teži! Za sada je sve okej i Emina radi sa nama i ispravlja naše greške kojih ponekad ima.
Na pitanje kako se slažu momci iz Eminine grupe, Aleksa odgovara: -Imamo tu sreću pa se dobro slažemo, inače bi verovatno bilo sve drugačije. Večeras nas čeka generalno čišćenje stana momci, samo da znate! – kroz osmeh kaže talentovani Kraljevčanin svojim drugarima.
-Sve ćemo lako, samo da prestane ovaj hladan vetar! Iako nam ponekad ide uz leđa da se lakše popnemo na Dedinje, ipak bi više voleli da je bar malo toplije! – šaljivo odgovara Lukijan Ivanović.
Kako saznajemo u novoj epizodi „X Faktora“ koja je na programu u utorak u 21h na TV Pink biće dosta đukskanja i sjajnih enegričnih kompozicija, a sigurno će i nastup inostrane zvezde Lorin do maksimuma usijati atmosferu!

Povezana vest:  Najjeftinije ulaznice za Exit za najbrže!