josipa lisac i quasarrBend „Kvazar“ gost na koncertu Josipe Lisac
 
Pevačica Josipa Lisac na koncert za Dan zaljubljenih, 14. februara, u Sava centar, kao specijalnog gosta, dovodi riječki bend „Kvazar“ (Quasarr) sa kojim je nedavno snimila singl „Ljubav“.
-Ovaj bend pravi izuzetnu muziku, svidela mi se pesma koju smo zajedno radili, a imamo sličan senzibilitet, i kao muzičari i kao ljudi i drago mi je da će ih upoznati širi auditorijum zahvaljujući koncertu u Sava centru – rekla je Josipa Lisac.
Pevačica poznata po hitovima „Magla“, „Hir, hir, hir“ i „Gdje Dunav ljubi nebo“, kaže i da rado sarađuje sa novim, zanimljivim autorima i izvodačima kakav je bend „Kvazar“, i da joj je potrebno veoma malo vremena da bi se odlučila da li da prihvati ili ne nečiju ponudu.
Riječki art pop rok bend „Kvazar“ proslavio se albumima „Quasarr“ (2007) i „Propaganda“ (2010), i singlovima „Ti“, „Neki drugi svijet“ i „Propaganda“, dok se „Ljubav“ pojavila u oktobru 2013. godine kao najava predstojećeg trećeg CD-a.
Ulaznice za koncert Josipe Lisac u Beogradu su u prodaji po cenama od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Sava centra, prodavnici „Jugoton“ i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix, navodi se u saopštenju organizatora, Long playa.
Povezana vest:  Prodato 450.000 primeraka albuma Bitlsa na internetu