Kristina Kovac

X FACTOR

Kristina Kovač: I dalje sam tužna

Kristina Kovač, jedna od članica žirija popularnog šou programa je ostala bez još jedne svoje grupe „4U“! Povodom njihovog izbacivanja Kristina je izjavila sledeće:

-Preovlađujuća emocija nakon eliminisanja moje grupe 4U je tuga. Mislim da ni Haris ni 4U nisu zaslužili da budu u duelu sinoć, ali kad se već tako nešto desilo, moram da kažem da me je razočarala činjenica da napredak koji su 4U imale od samog početka LIVE emisija naovamo nije ništa pomogao ni kod žirija ni kod publike. To je vrlo razočaravajuće, i šalje lošu poruku. Svi znaju koliko od početka podržavam Harisa i borim se iskrenim i preciznim komentarima da on zasija u LIVE emisijama punom snagom svog talenta, ali to se iz emisije u emisiju ne dešava. To nije njegova krivica, mislim da odgovornost za to leži kod njegove mentorke koja po mom mišljenju nije prepoznala šta Harisu najbolje leži i u čemu je najbolji, a to jeste jedan od važnijih zadataka mentora.

Povezana vest:  MOMCI IZ IL DIVA MEĐU BEOGRAĐANKAMA

Kristina Kovač je naglasila da je iznenađena glasanjem Željka Joksimovića.

-Iznenadila sam se Željkovim glasanjem, jer koliko se sećam, od njega, pa i od ostatka žirija, 4U su iz emisije u emisiju dobijale sve bolje komentare, dok se za Harisa ne može reći isto, upravo zbog pogrešnog izbora pesama, i Harisove nemogućnosti da kroz njih u potpunosti iskaže svoje potencijal.

Povezana vest:  Cane: Život je krš i lom

Bitno je da smo i ja i devojke sigurne u njihov kvalitet, da su sinoć imale odlična dva nastupa i da uzdignute glave izlaze iz X faktora. Ponosna sam na njih i nadam se da će ostati zajedno i nadalje, a svakako bih da saradjujemo u nastavku njihove karijere! – rekla je Kovač.