4U slatkeX FACTOR
I Marija Šerifović želi da se 4U vrate u takmičenje

I ovog utorka u X faktoru je bilo veoma napeto, a čini se takvo raspoloženje nastavlja i na društvenim mrežama gde i dalje vlada polemika ko je trebao da ispadne.
Da podsetimo, u utorak su takmičenje napustile devojke iz Kristinine grupe „4U“ koje su se predhodno našle u duelu sa Haris Ćatom, momkom iz grupe Emine Jahović. Krstina je posle emisije jasno stavila do znanja da su devojke, po njenom mišljenju zaslužile da ostanu u takmičenju, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi misle isto!
Marija Serifovic dala podrsku 4UNa fejsbuku se već pojavila grupa „Vratimo 4U u X Faktor“ koja već broji nekoliko hiljada istomišljenika, a da je su ove šarmantne devojke zaslužile da ostanu govori i podrška poznatih ličnosti iz sveta muzike. Pop pevačica Marija Šerifović je tako na svom tviter profilu nedvosmisleno dala svoje mišljenje: – Dalje treba 4U – kratko je napisala na svom „zidu“ nekadašnja pobednica Eurosonga.
Katarina, Teodora, Vanja i Lana svakodnevno zahvaljuju i ostalim finalistima na podršci: -Nedostajaće nam svi ovi ljudi i intenzivno druženje sa njima koje je bilo najlepše na svetu! Previše smo se vezali jedni za druge i počeli da dišemo zajedo, jedemo, plačemo. Naravno, svi ćemo nastaviti da se družimo , ali nije isto da nekoga gledaš svaki dan i da ga gledaš jednom u nedelju dana! U svakom slučaju hvala i njima i vama na oooogromnoj podršci i ljubavi koju nam dajete! – napisale su devojke na svom profilu.

Povezana vest:  Marko Louis - Shine on me