doris dragovic novo

Doris Dragović sutra u Kombank areni

Doris Dragović sutra će održati koncert u Kombank Areni. Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće Ilma Karahmet i tenor Ivo Gianni Gamulin, a Doris će na sceni pratiti veliki mešoviti hor i bend od 11 članova.
Dragović će na koncertu zablistati u elegantnim haljinama koje je specijalno za nju kreirala modna dizajnerka Anamarija Asanović, saopštili su organizatori koncerta.
Na repertoaru će se naći novi aranžmani pesama kao što su „Željo moja“, „Marija Magdalena“, „Malo mi za sriću triba“, „Anđeo Gabrijel“ i mnoge druge koje su obeležile preko 30 godina dugu karijeru Dragovićeve. 
-Uvek sam bila naklonjenija ljubavnim, romantičnim pesmama, ali upravo zato što sam čula da su neke pjesme ovde ljudima bile interesantne, nešto smo pripremili kao iznenađenje – poručila je Doris publici u Srbiji.
Nakon velikog hita „Željo moja“ sa kojim je predstavljala Jugoslaviju na pesmi Evrovizije 1986. godine, karijera Doris Dragović išla je uzlaznim tokom. Ređale su se pesme i albumi koji su nosili etikete „zlatna“, „dijamantska“, „platinasta“, velike turneje i koncerti.
Ulaznice za koncert u Kombank Areni u prodaji su po cenama od 1.500 do 2.900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Povezana vest:  Pesma uz koju su slavili rukometaši i vaterpolisti Srbije ispred Skupštine grada