Doris foto

Dan zaljubljenih u znaku muzike

Predstojeći praznik ljubavi „Dan zaljubljenih“ biće u znaku muzike i koncerata koji će biti organizovani u prestonici, pa će svačiji ukus i dubina „džepa“ biti zadovoljeni. 
Ljubitelji „većih“ događaja mogu da posete Sava centar i odslušaju nastup višestruke dobitnice nagrade Vokal godine, diskografske nagrade Porin, Modnog i mnogih drugih Josipe Lisac ili Kombank arenu u kojoj će nastupiti Doris Dragović u okviru svoje turneje „Malo mi za sriću triba“.
Zaljubljenici u hard rok muziku biće u prilici da u Centru za kulturu „Božidarac“ uživaju uz zvuke benda „Love Hunters“, a pored Hantersa predvođenih Milanom Muminom, nastupiće „Vile Filozofine“ i sastav „Microsonic“.
Di-džejevi Marko Bejli i Aleksander Kovalski povešće sve ljubitelje elektronskog zvuka na putovanje kroz istoriju i zlatne godine tehno scene u KPGT-u na najvećem retro tehno događaju u klupskoj istoriji Beograda.
Retro tehno spektakl „Heineken Lucky Records“ se ove godine održava po treći put pod nazivom „Oldies Goldies“ a osvrnuće se na najveće tehno himne i hitove koji su obeležili period od 1998. do 2005. godine.
Takođe, i Demo Masters takmičenje, umesto redovnog termina nedeljom, biće održan sutra u Klubu Doma omladine Beograda, kao specijal povodom Dana zaljubljenih. Tom prilikom predstaviće se sedam novih bendova, delom autorskih, delom tribjut, koji će se boriti za plasman u dalje krugove takmičenja, o čemu odlučuju stručni žiri i publika.
Na sceni „Das Boot“ Ustanove kulture „Parobrod“ od 13. do 15. februara biće održano više muzičkih događaja, a za Dan zaljubljenih biće održan koncert ?Tzoozonga Ansambla? i veče francuske šansone.
„Tzootzoonga Ansambl“ je beogradski mediteran-sving kvartet koji izvodi džez standarde u bosanova i sving aranžmanina. Reč je o muzičarima, koji su svirali po celom svetu, od Indije, Francuske, Bugarske, Engleske? pa sve do Japana.
U Hali 5 Beogradskog sajma biće održan Serbia Wonderland Poglavlje Dva „Vatreno nebo“ na kojem će nastupiti di-džejevi Aly & Filu, Adrew Rayel, Simon Patterson i Beltek.

Povezana vest:  Bend UĆUTI PAS objavio album 'Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da'