aleksandra brkovic DruzenjeAleksandra Brković: Zahvaljujući X Faktoru upoznala sa mnoge divne ljude!

Aleksandra Brković, finalistkinja „X Faktora“ na sreću nije bila bolesna protekle nedelje, ali je ostala u Beogradu, kako bi vreme provela sa svojom dobrom prijateljicom Vanjom Mišić, crvenokosom devojkom iz ženske grupe „4U“. Ona je u emisiji „X patrola“ izjavila da je zahvaljujući „X Faktoru“ upoznala mnoge divne ljude:
-Mnogo smo se svi zbližili, sjajno se družimo i veoma mi je žao što je Vanja u petak morala da ode u Banja Luku. Međutim, dolazi nam Fifi, pa će i ove nedelje biti veselo. Nastavićemo i dalje da se družimo, to je sigurno!
Devojka moćnog glasa koje mnoge podseća na Sindi Loper, takođe je istakla da bi volela da ostane u takmičenju, kako bi publici pokazala sve što zna i ume.
-Mislim da bi bilo bolje da sama izaberem onu pesmu u kojoj se najbolje osećam, jer jedino tako mogu publici da prenesem iskrenu emociju. Žao mi je što nemamo tu mogućnost da sami biramo pesme, iako mi je Kiki rekao da ću u nekom od narednih emisija uživo imati mogućnost da pevam i neku svoju autorsku kompoziciju, što me je veoma obradovalo! Nadam se da će se to ostvariti! – rekla je ova telentovana Čačanka koja iz nedelje u nedelju vredno radni na svom nastupu.
Šesta uživo emisija ovog popularnog tv formata je na programu sutra uveče (21h) na Pink TV.

Povezana vest:  TBF i "Dječaci" u oktobru u Mikser Houseu