Ljetno Kino Band i Vlada Divljan - PHOTO BY WALTERLJETNO KINO BIG BAND & VLADA DIVLJAN „IZA OSMEHA“ PREMIJERNO NA MTV KANALU

„Iza osmeha“ je četvrti singl i videospot Ljetno kino big banda & Vlade Divljana kojim zaokružuju EP „4 godišnja doba“. Četiri pesme, četiri spota, četiri godišnja doba. Nakon pesama „Najlepša“ koja je označavala proleće, jesenje „Samo jednu ljubav imam“ i letnje himne „Vodim te na more,“ na red je stigla i zimska „Iza osmeha“.
Za realizaciju sva četiri spota bio je zadužen Radislav Jovanov Gonzo i u ponedeljak od 20 sati na MTV kanalu i MTV.RS premijerno možete da pogledate najnoviji, posljednji u ovom nizu, video za „Iza osmeha“.
EP „4 godišnja doba“ nastao je kao hronologija druženja „Ljetnog kina“ i Vlade Divljana u Zagrebu, a objavlio ga je Aquarius Records 2012. godine.
Na pesmi su učestvovali Max Juričić (ukulele, vokal), Vlade Matulić (klarinet, vokal), Filip Petković (standup-drum, vokal), Jurij Novoselić (harmonika), Marino Pelajić (bas, vokal), Stanko Kovačić (cello), Ante Prgin Surka (beatbox, vokal) i naravno Vlada Divljan.
MTV, ponedeljak 24. februar u 20 sati

Povezana vest:  Oni su "Crni Srbi" iz Amerike i na EXIT dolaze da repuju o rintanju, rakiji i Jokiću!