masimo savic 8

Mini turneja Masima Savića u Srbiji

Hrvatski pevač Masimo Savić na proleće će održati mini turneju u Srbiji koja će obuhvatiti koncerte 20. marta u kragujevačkoj Plazi, 21. marta u Gradskom kulturnom centru Užice i 23. u Domu vojske u Nišu, najavljeno je iz promoterske kuće Long Play. 
On namerava da publici u tim gradovima priredi muzičko putovanje kroz njegovu tri decenije dugu karijeru, uz novije pesme „Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“ i „Tišina“, pa do onih kao što je „Sjaj u tami“.
Prošla je godina Masima bila najuspešnija u karijeri. Zaokružio je tridesetu godišnjicu rada, uz odlične reakcije publike, velikim koncertom u pulskoj Areni. U želji da napravi još jedan korak dalje tradicionalni koncert za Dan zaljubljenih je nedavno u Zagrebu preseljen iz manje Tvornice kulture u veći Dom Sportova, a u Splitu je nastupio u najvećem prostoru do sada u tom gradu, u rasprodatoj maloj dvorani KK Split, navode promoteri. 
Ulaznice za Masimove koncerte u Kragujevcu, Užicu i Nišu prodaju se preko mreže Eventim i Ticketline. U Kragujevcu je cena 1.000, a na dan koncerta 1.200 dinara. Mogu se kupiti u Domu omladine Kragujevca i u Arena Fun Factory-u.
Karte za koncert u Užicu je u pretprodaji za 800, a na dan koncerta 1.000 dinara. Za koncert u Nišu ulaznica za parter košta 1.000 dinara, a za balkon 900 dinara, a prodaja ide i na blagajni Doma vojske, u Vintage shop-u, Music House-u i Energy music shop-u.

Povezana vest:  DANAS IZLAZI PRVI SOLO ALBUM DAMONA ALBARNA