svi takmicari na okupuX FACTOR
Preostali finalisti: Večeras smo duplo tužni!

Takmičenje je zahvaljujući glasovima publike napustilo dvoje finalista: Aleksandra Brković i Aleksa Perović!
„Filmsko veče“ u X Faktoru obeležilo je oštro „peckanje“ sudija X Faktora: Željka Joksimovića i Kristine Kovač, ali i neočekivan kraj – takmičenje je na kraju emisije napustilo dvoje finalista!
Odmah po završetku nastupa voditeljka Ana Grubin najavila je iznenađenje – iz daljeg takmičenja ispada dvoje finalista!
Dok su takmičari nervozno čekali da čuju ko se našao u duelu, Ana je proglasila ime kandidata koji je imao najmanji broj glasova gledalaca te večeri, Aleksandra Brković je odmah napustila takmičenje, dok su se u duelu našli Aleksa i Maid!
Posle „pesama spasa“ i nerešenog glasanja žirija, publika je donela još jedan sud!
I dok je Lukijan Ivanović nemo posmatrao dešavanja na bini i bio vidno razočaran što njegov cimer nije prošao u sledeći krug, Ana je obelodanila ko po mišljenju gledalaca napušta takmičenje.
Takmičar koji napušta „X Faktor“ po mišnjenu gledalaca je Aleksa Perović! – rekla je voditeljka popularnog šou programa, što je izazvalo posebno razočarenje kod Emine Jahović i Aleksinog drugara Lukijana Ivanovića.
Posle završetka emisije iza scene je bilo napeto, Aleksandrini i Aleksnini navijači su bili vidno razočarani, pojedini su i plakali, dok je su ostali finalisti bili u šoku.
-Nismo očekivali da će dva kandidata napustiti takmičenje, ali znamo da je „X Faktor“ surovo takmičenje! Svi smo mnogo radili da dodjemo tu gde jesmo i zato je uvek teško kada neko napusti takmičenje, posebno zahvaljujući glasovima publike. Noćas smo duplo tužni, jer nas napuštaju i Aleksa i Aleksandra! – naglasili su ostali finalisti.
Borba za novu muzički zvezdu se nastavlja već sledeče nedelje kada je na programu sledeća uživo emisija ovog gledanog šou programa.

Povezana vest:  Željko Vasić „šejkuje" na splavu