one-direction-where-we-are-tour-poster-croppedŠta čeka fanove na novoj turneji 1D?

S velikim se zanimanjem iščekuje turneja ‘Where We Are’ teen senzacije One Direction koja počinje u aprilu i trajaće do jeseni.
Slavni momci najavljuju pregršt iznenađenja koja će, kako kažu, njihove fanove oboriti s nogu.
-Angažovaćemo stručnjaka za pirotehniku koji je radio s Coldplayom i Rudimentalom. Imaćemo neverovatan vatromet – rekao je Liam Payne.
Momci iz 1D-ja će na turneji koja uskoro kreće ponovo sarađivati s kreativnim direktorom Leejem Lodgeom koji ima ogromno iskustvo kad se radi o stadionskim koncertima.
Lodge je radio na posjednjoj turneji s Robbiejem Williamsom, a s njime su 1D sarađivali i na skoro svim televizijskim nastupima.
-On nam se želi pridružiti na našoj stadionskoj turneji i već nam je poslao slike naše pozornice. Biće to spektakularna turneja – kažu momci iz One Directiona.
A da li će i fanovi u Srbiji biti u prilici da sve to vide još uvek nije poznato, jer sem pisanja pojedinih medija koji su time očigledno samo pokašali da podignu čitanost, nijedna kuća koja se bavi organizacijom koncerata nije potvrdila dolazak 1D u Beograd U prilog tome govore i podaci da ni u Kombank areni nije rezervisan termin, kao ni na stadionima Crvene zvezde i Partizana.

Povezana vest:  Besplatna Multietnička atrakcija