Orthodox Celts 20Orthodox Celts 17. marta u SKC-u

Kao i prethodnih godina i ove godine sala Studentskog kulturnog centra će se zeleneti uz koncert grupe Orthodox Celts koji već 21 godinu tradicionalno obeležavaju Dan Svetog Patrika. Vrhunski izvodeći tradicionalnu irsku muziku i kombinujući je sa rock elementima Kelti će i ovog puta stvoriti neverovatno veselu i uzavrelu atmosferu. Na našim prostorima Orthodox Celts su bez sumnje najkvalitetniji izvođači ovog muzičkog žanra i iz godine u godinu osvajaju sve veći broj fanova.
Ove godine Kelti će premijerno izvesti pesme sa novog albuma među kojima je i pesma Save me za koju se trenutno snima video spot.
Kelti su pripremili veliko iznenađenje za svoju najverniju publiku tako da je neophodno pratiti njihovu facebook stranicu, a posebno u poslednjih sedam dana pred koncert gde ih svakodnevno čekaju brojna iznenađenja.
Ulaznice su u prodaji od subote 01. marta na blagajni Studentskog kulturnog centra kao i na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 1150 din.

Povezana vest:  THE KILLERS NASTUPAJU NA "2013 MTV EMA", REDFOO IZ DUA LMFAO VODI PARTY KAO MC, A ARIANA GRANDE PRATITI DOGAĐAJE U BACKSTAGEU