lukijan-7X FACTOR
Lukijan:Trud i rad se uvek isplati, jedva čekam sutrašnji nastup!
 
Sutra uveče na Pink televiziji saznajemo imena pet superfinalista „X faktora“! Daniel Kajmakoski se  ozbiljno priprema za emisiju u kojoj je tema večeri „pesme mentora“:
-U početku smo se dvoumili koju pesmu da izaberemo, ali smo posle prve probe lako odlučili! Privatno obožavam pesmu koju ću pevati I potrudiću se da publika I moj mentor Željko bude zadovoljan! Pripermamo sjajan nastup, videćete! – kaže popularni Makedonac, dok njegov kolega Lukija Ivanović naglašava da se rad uvek isplati: -Trud i rad se zaista isplati, hvala žiriju što su me onako iskritikovali pre dve emisije, potrudio sam se da budem bolji! Jako sam bio zadovoljan u prošloj emisiji, čim je Željko rekao da je bilo super, ja sam odahno. Drago mi je da nije bilo nikakve „svađe“ između mentora kad je moj nastup u pitanju i verujem da ću i ovog puta ispuniti očekivanja, prvo publike i mog mentora Emine Jahović, a potom i svih ostalih članova žirija. Ove nedelje naporno sam vežbao i veoma se radujem sutrašnjoj emisiji!
I ostali finalisti vredno pripremaju nastup za sledeću uživo emisiju koja je na programu sutra (21h) na Pink televiziji kada će takmičenje napustiti još jedan finalista!
Povezana vest:  NAKED - NOVI ALBUM "NAKEDONIA"