japan2CELLOS ruše rekorde, spot za Thunderstruck ima više od 10 miliona pregleda!

Spot za pesmu „Thunderstruck“ dostigao je više od deset miliona pregleda u nešto više od dve nedelje!!! Osim što je spot već nekoliko dana nakon uploada premašio rekord Smooth Criminala koji ih je lansirao u zvezde, dodatno je zanimljivo što niko sa područja bivše Jugoslavije do sada nije postigao gledanost od 10 miliona u samo dve nedelje!
Luka i Stjepan uspeh slave u Japanu, na unapred rasprodatoj solo turneji. Sutra 11.3., održaće koncert u Sendaiju, na isti dan kada se tamo pre tri godine dogodila velika katastrofa, snažan zemljotres i cunami.
– To će biti jedno posebno veče prepuno emocija i naboja u vazduhu, a odsviraćemo nešto posebno kako bismo odali počast svim žrtvama te ogromne katastrofe. –
Neki koncerti u Japanu rasprodati su za svega pola sata!! To je, kažu momci, prema rečima najpoznatijeg japanskog promotera Udo Artists (koji je odgovoran za nastupe najvećih zvezdi u Japanu kao što su Bon Jovi, Aerosmith, The Rolling Stones, Bob Dylan, Eric Clapton, John Mayer, Deep Purple) šokantno i neviđeno!

Povezana vest:  Exit ponovo u konkurenciji za SeeMe nagradu