il divo arena 2012 (1)

U Areni ove godine Tom Džons, Il Divo, Majkl Buble…

U Kombank areni tokom ove godine biće održan veliki broj koncerata, kako stranih, tako i domaćih izvođača, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
Direktor Kombank arene Đođe Milutinović rekao je da će u tom prostoru, jedinoj areni u regionu, organizovati privlačne programe, kao što su koncerti velikih zvezda, ali i finale košarkaške ABA lige, sajam kozmetike ili finale „X faktora“.
On je najavio još jedan koncert svetske zvezde Toma Džonsa (15. juna) koji je već nastupao u ovom prostoru pre pet godina. Takođe, u Beogradu će nastupiti i kanadski soul pop pevač Majkl Buble (1. novembar), Il Divo (24. septembar) zatim Dubioza kolektiv (5. april), Zorica Brunclik (18. novembar), Željko Šašić (3. novembar), Miligram (15. novembar), Vlado Georgijev (16. maj), Miroslav Ilić (10. decembar), a plesna grupa Lord of The dance nastupiće 18. marta.
Milutinović je najavio još nekoliko velikih koncerata stranih izvođača, međutim nije želeo da iznosi detalje pošto još uvek nema njihovu potvrdu, ali je očekuje u narednom periodu.
On je objasnio da su neke programe iz svoje produkcije prebacili u Sava centar, pa će tamo nastupiti „Cirque Eloize“ sa predstavom „iD“ 26. i 27. aprila, Džon Meklaflin 6. novembra i Huan de Markos – Afro Cuban All star 17. maja. U Domu sindikata će 18. oktobra koncert održati Joan Baez, a u novosadskom Spensu će biti održana predstava „Tango in Red Major“ Gustava Rusoa.
Milutinović je izrazio nadu i da će će uskoro biti završena mala sala, koja će biti interesantna za manje događaje iz oblasti zabave i sporta.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA, U muzičkom dvoboju, glasove odmerile Nina Simić i Jelena Đurić, takmičenje napustila Jelena