MMInegPrvi put u Srbiji radionica bas gitare u Parobrodu
 
Prvi put u Srbiji u Ustanovi kulture Parobrod u subotu, 25. marta, biće održana radionica bas gitare škole Moderne Muzike – MMI na kojoj će učestvovati poznati basisti sa srpske r’n’r scene.
Cilj radionice je da se mladim kolegama ili početnicima približi ovaj instrument kao i to da se približi uloga bas gitare u pop i rok bendu kao ritmički i harmonski instrument sa mnogo većim izražajnim mogućnostima nego što se obično smatra.
Učesnici radionice će, pored svoje tehnike sviranja, objasniti kako oni sviraju bas gitaru na velikim scenama, koje gitare i pedale koriste i koja im je omiljena tehnika. U okviru radionice biće predstavljeno i nekoliko skupocenih bas gitara.
Na radionici će učestvovati Miroslav Cvetković Cvele (Bajaga i instruktori),
Dušan Kojić Koja (Disciplina kičme), Zoran Radomirović Švaba (Električni orgazam), Predrag Milanović Pastorijus, Bata Božanić i Maja Cvetković (E-play) MMI škola postoji dve i po godine i ima pet odseka. Ono što ovu školu čini drugačijom je to što je većina profesora sa rock ‘n’ roll scene.
Profesori su: profesor klavijatura Saša Lokner (Bajaga i instruktori), profesor gitare Saša Ranđelović (Neverne bebe), profesor bubnja Čeda Macura (Bajaga i instruktori), profesor bas gitare Siniša Pejović i profesor pevanja Ljiljana Ranđelović.
Povezana vest:  Džastin Biber: Šeril Kol je stara