Leisure System partyLEISURE SYSTEM – NAJBOLJA PARTY EKIPA IZ BERLINA STIŽE NA FESTIVAL „MAD IN BELGRADE“!

Ekipa koja pravi najbolje žurke širom sveta stiže na festival MAD in Belgrade! Leisure System „preuzeće“ program prve festivalske večeri, 24. maja, i doneti pravi berlinski andergraund ritam uz savršen spoj nove elektronike i popularne muzike!
Leisure System je putujući party koji je započeo sjajnim žurkama u berlinskom klubu Berghajn. Ova globalna party inicijativa se proslavila svojim čudesnim muzičkim konceptom, u kom se spaja naizgled nespojivo i predstavlja ono najnovije i najzanimljivije u elektronskoj muzici i svim njenim podžanrovima. Pravo sa velikih svetskih festivala i najboljih klubova na svetu – Leisure System stiže na festival „MAD in Belgrade“ i donosi sjajan program na Crazy Rabbit binu prve festivalske večeri! Slobodno možemo reći da će Leisure System Takeover na MAD in Belgrade festivalu biti jedna od najvećih i najpoznatijih Leisure System žurki ove godine.
U okviru programa koji je Leisure System ekipa kreirala specijalno za MAD festival nastupiće sam krem elektronske muzičke scene – a ekipa iz Berlina dovodi i jednog hedlajnera! Prve festivalske večeri, 24. maja, Leisure System lajnap otvara Dean Blunt, a odmah iza njega za DJ pult izlazi nova nada savremene klupske scene Visionist, zatim zvezda večeri Neneh Cherry u pratnji dvojca RocketNumberNine, a nakon nje za DJ pult izlazi Evian Christ, momak koji je postao poznat klupskoj sceni tako što je anonimno lansirao nekoliko trekova koji su momentalno postali klupski hitovi! Nastup dvojca The Bug & Flowdan, sa Ninja Tune etikete, jeste još jedno iznenađenje koje je Leisure System pripremio za MAD festival, a iste večeri posetioci će moći da čuju i Teklife ekipu! U pitanju je tim američkih DJ-eva na čelu sa DJ Rashadom i DJ Spinnom, sa kojima nastupaju i dvojica domaćih DJ-eva – Feloneezy i Jackie Dagger. Crazy Rabbit stage prve večeri zatvaraju Discipline & Puzzle, rezidenti sa Leisure System etikete. Aaron Gonsher, menadžer Leisure System-a, kaže da je ekipa iz Berlina već spremna za ludo veče na „MAD in Belgrade“ festivalu: Neverovatno smo uzbuđeni što dolazimo u Beograd po prvi put, naročito zbog toga što smo za MAD festival pripremili zaista svež i raznovrstan program. Sve je spremno za „preuzimanje“ Beograda!
Leisure System dolazi u Beograd po prvi put, a zašto je njihovo veče u klubu Berghajn postalo legendarno za sve klabere širom sveta – saznaćemo već 24. maja na MAD in Belgrade festivalu!
Podsećamo – MAD in Belgrade će biti mesto susreta najzanimljivijeg iz noćnog života Beograda i sveta u 48 sati neprekidnog ludila u najboljem smislu te reči! Na više lokacija nastupiće preko 100 izvođača elektronskog i dance žanra,uz posebne live nastupe, ali to nije sve. Ono što „MAD in Belgrade“ nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava i učestvovanje u igri koja neprekidno traje tokom dva dana. Uzbudljive aktivacije posetilaca biće sastavni deo MAD iskustva, a gigantske skulpture i arhitektonske intervencije postaju kulise za potpuno novo parti iskustvo. Centralna mesta okupljanja svih parti-životinja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina, postavljene u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Osim u parku, žurka je i na vodi! Za one koji žele da deo magije prenesu na jutro i dan, žurka se širi na splavove i party brodiće, odmah nadomak glavnih festivalskih stejdževa. Na ovim manjim scenama, biće predstavljena posebna MAD izdanja domaćih party kolektiva i njihovih gostiju iz inostranstva. Preko 100 izvođača nastupiće tokom 48 sati na „MAD in Belgrade“ festivalu, a kompletna lista izvođača nalazi se na madinbelgrade.com.
Ulaznice za dvodnevni „MAD in Belgrade“ festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Povezana vest:  Srpska kompozitorka Matea Prljević na krovu Holivuda