Eplay Gun Foto aleksandar ZecE-play oduševio publiku u Gan klubu

Nakon dugo najvaljivanog koncerta, sastav E-play je održao svoj beogradski koncert u prepunom klubu Gan. Publika je imala prilike da čuje uživo pesme sa albuma „Obični ljudi“ kao i najveće hitove sa prva tri albuma.
U prepunom klubu, u ulici Miloša Pocerca, oko pola dvanaest, začuli su se prvi taktovi njihovog uvodnog instrumentala „Sedam“ koji je otvorio koncert. Nakon toga su usledile pesme Prvi pogled tvoj, Heroj, Retrovizor, Loš dan, Sramota, …..
Ova trojka trenutno se nalazi u svojoj najboljoj postavi. Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut vodili su ceo concert dok su u samo nekim pesmama imali pojačanje mladog harizmatičnog pratećeg vokala Kike Jovanović. Maja je furiozno svirala svoje distorzirane bas linije, Trut je svom snagom pokretao publiku svojim fenomenalnim drum&bass ritmovima, dok je Danilo svojom atmosferičnom gitarom dovodio ljude do potpunog ushićenja.
Nakon prvog bias, publika je vriskom dozivala pesmu „Ljubica“. Kada se bend vratio na scenu Maja je uzviknula „Da li ste spremni ?“ i“Ljubica“je krenula. U tom trenutku ucinilo se kao da ce Gan, ispunjen do poslednjeg mesta, eksplodirati. Svi su horski pevali svaki stih „Ljubice“ sto je dokazalo pretpostavku da ce ova pesma postati jedan od najvecih hitova ovog benda.
Na potpunom vrhuncu bend je odsvirao jos jednom pesmu Divan Dan ali u nesto drugacijem drum &bass aranzmanu I tada je nastalo potpuno ludilo. Ceo Gan je plesao dok su sa gornje galerije padali beli baloni. Bend se poklonio I uz reci: „Hvala vam, bili ste divni“ concert je bio zavrsen.

Povezana vest:  Kristina Agilera izlazi gola iz cveta na naslovnoj strani novog albuma