Atheist RapAtheist Rap predgrupa Dubioze kolektiv

Kao predgrupa bosanskohercegovačkog benda Dubioza kolektiv na koncertu u Kombank areni 5. aprila nastupiće novosadski pankeri Atheist Rap, najavila je promoterska kuća Long Play.
„Do našeg nastupa kao predgrupe došlo je na ideju Dubioza kolektiva, a usled prepoznavanja Atheist Rapa kao velikog potencijala na domaćoj sceni u smislu obogaćenja kulturnog prostora i reanimacije i dekontaminacije napaćenih mozgova velikog dela naroda i narodnosti regije i šire“, objašnjava gitarista Vladimir Radusinović-Radule.
Na pitanje šta Ateisti misle o Dubioza kolektivu, Radusinović kaže da su oni sve što bi oni želeli da jesu: inteligentni, pametni, mladi, lepi, zgodni, veseli. On dodaje da Dubioza kolektiv svojom bogatom muzikom i slatko-gorkim tekstovima širom sveta pronose poruke slobode, jednakosti i ljubavi prema ljudima i okruženju, planeti, vasioni i životu uopšte.
Atheist Rap su trenutno na regionalnoj turneji kojom obeležavaju 25 godina postojanja benda. Početkom marta novim spotom za pesmu „Drugo pakovanje“ najavili su novi album koji će izaći krajem ove godine.
Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv će u Areni predstaviti album „Apsurdistan“ koji je izašao prošle godine. Na albumu je deset novih pesama koje su snimljene u u Rajlovcu pored Sarajeva.
Apsurdistan je ugostio grupu La Plebe iz San Franciska, kao i alfu i omegu vokalnog sastava „Melodije svijesti i besvijesti“ Predraga Lucića i Borisa Dežulovića.
Ulaznice za koncert se mogu kupiti na blagajni Kombank arene, u prodavnici „Jugoton“ (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix.
Pojedinačna karta za parter „Recesija“ je 1.000 dinara, grupna karta za parter „Kolektivna dubioza“ (za pet kupljenih ulaznica, dobije se šest) 5.000, za tribine nivo 200 „Tranzicija“ 1.250, fan pit karta „Walter“ 1.500 i karta za VIP ložu „Making Money“ je 4.000 dinara.

Povezana vest:  Nejasna sudbina zagrebačkog koncerta Tokio Hotel