Mine And Me 3UČESNICA TAKMIČENJA „JA IMAM TALENAT“ EKSKLUZIVNO U MTV WEB PREMIJERI

Duo Mina And Me čine pevačica i tekstopisac Mina Nikolić, koja se proslavila učešćem u emisiji „Ja imam talenat,“ i producent Slobodan Boban Đuričić. Spot za njihov debitanstski singl „Steet Child“ je sprema i posetioci MTV.RS sajta će biti prvi koji će moći da ga pogledaju u petak, tačno u podne.
Minin i Bobanov naizgled slučajni susret u Kliničkom centru Srbije se ispostavio kao karmički poziv na akciju. „Shvatili smo da slučajnost ne postoji i da je jedan od najboljih načina za oslobađanje i otpuštanje problema zapravo prihvatanje samog sebe sa svim manama i kvalitetama, te da samim tim volja postaje početak dela,“ objašnjavaju Mina i Boban. „Plod tog delanja je preuzimanje odgovornosti za Street Child, prvi singl sa predstojećeg EP-a Second Chance čije je snimanje u toku. U planu je da se na EP-ju nađe oko 5 pesama, kako na engleskom tako i na srpskom jeziku jer nismo ni jezički a ni žanrovski isključivi.“
Spot je sniman na raznim lokacija u Beogradu, a uradio ga je renomirani producentski studio Studio 13. Kako je pesma otpevana na engleskom jeziku, članovi due Mina And Me se nadaju da će pored domaće publike, spot biti emitovan i na TV stanicama u region, a i šire.
Minu Nikolić se publici predstavila tokom četvrte sezone takmičenja „Ja imam talenat“ u kom je došla do polufinala. Još tada je skrenula pažnju na sebe interesantnim nastupom, modernom bojom glasa i talentom za improvizaciju, a kako izgleda njen rad u sastavu Mina And Me pogledajte premijerno u petak.

Povezana vest:  Riki Martin nosio Emporio Armani na potpisivanju svoje knjige u Los Anđelesu