HiksMTV PREMIJERA: SUPERHIKS „BEZGREŠEN“

Spremite se za ska-punk eksploziju! Sastav Superhiks ima novi video za pesmu „Bezgrešen“ koji će premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova u okviru MTV Premijere.
Superhiks, podmlađeni, prošireni i nadgrađeni ove godine aktivno su krenuli u proslavu 20 godina postojanja, a svoje verne fanove su rešili da obraduju novim spotom.
Video za pesmu „Bezgrešen“ je nedavno snimljen u pozorištu u Kumanovu. Na spotu su radili Slobodan Petruševski kao direktor fotografije, za šminku je bila zadužena već etablirana filmska umetnica Mojca Gorogranc kojoj je pomagala Anastasia Bašeska, za montažu je bio odgovoran Blagoja Nedelkovski, a Vlatko Čočorovski je art direktor spota.
„Bezgrešen“ se nalazi na aktuelnom, četvrtom studijskom albumu „Afrika“. Nakon video singla „Skok“, koji je bend izdao prošle godine, i najavnih singlova „Afrika“ i „Na luta rana“, „Bezgrešen“ je četvrta numera s albuma koja je dobila svoj spot, a kako on izgleda saznajte u ponedeljak u 20 časova. Samo na MTV kanalu i MTV.RS!

Povezana vest:  Biberu menadžer zabranio da ima devojku nakon što je Selena dobila pretnje smrću