17-Demo-MastersDemo Masters 17 večeras u Domu omladine
 
U Domu omladine Beograda,, na polufinalnom takmičenju mladih bendova Demo Masters, večeras od 20 sati nastupiće bendovi Uti Ota Tre, Besne gliste, Shuffle, Orest, Stena i Kora.
Kao gostujući bend, van takmičarske konkurencije nastupiće bend Neuro iz Banja Luke, pobednici Jelen Demo festivala 2013. godine.
Na Demo Mastersu nastupilo je preko 100 bendova, što u takmičarskom što u revijalnom delu, sa preko 550 učesnika, što ovu manifestaciju čini najmasovnijom ove vrste do sada.
U drugi krug se plasiralo 55 bendova u dve kategorije – autorski i tribjut bendovi. U drugoj fazi takmičenja, koja počinje večeras, konkurencija će biti velika i prolazak u finale će zahtevati veći kvalitet svirke.
Za pobednike su obezbeđene nagrade: profesionalni foto sešn, izrada spota, profesionalna oprema, promocija u medijima, kao i koncert na popularnom „Zidiću“ na Platou Milana Mladenovića.
Članovi žirija Demo Masters takmičenja su Vladimir Janković Džet (predsednik), Olga Kepčija iz Radio Beograda 202, Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“, Galeb Nikačević, predstavnik DOB-a, predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik i Milan Ćunković, muzički novinar.
Cena ulaznice je 100 dinara.
Povezana vest:  EDITORS PREDSTAVLJA SPOT ZA PESMU "OCEAN OF NIGHT"