Maja E-play  Jasmina MegafonMegafon nagrade – E-Play za najboji singl godine, Goblini za najbolji album
 
Kragujevačka rok emisja „Megafon music“, koja se emituje na televiziji Kragujevac, sinoć je proslavila svoj drugi rođendan u prepunom klubu „Arena Fun factory“ u Kragujevcu. Tim povodom podelila je nagrade za najbolji album godine, najbolji singl i najbolji spot godine.
Nagrada za najbolji singl godine pripala je beogradskom sastavu E-PLAY za pesmu „DIVAN DAN“. Nagradu je uručio Dragan Urošević iz kragujevačkog sastava Epilog.
Nagradu za najbolji album dobio je bend GOBLINI za album „Roba S Greškom“, a nagradu je uručio Vladimir Paunović (novinar i rok kritičar)
Nagradu za najbolji spot je odneo sastav FEUD – za spot „Televizija“, a nagradu je uručio Boža Fridman ispred tima emisije Megafon Music i RaX medije.
Nagradu za doprinos RnR muzici je dobila muzička emisija GRUVANJE (RTV), a nagradu je uručio Miroslav Miletić (urednik radio emisije „Iz Glave“. Nagradu je primio Predrag Novković (urednik emisije Gruvanje).
Nagradu za nove nade su dobili band The CockBlockers, a nagradu je uručio Saša Vujić Vuja gitarista banda KBO.
Proslava drugog rođendana emisije Megafon Music bila je ulepšana i svirkom raznih bendova: The Cockblockers, Mortal Combat, Violet, Trigger, Popečitelji, Tea Break I KBO!
Povezana vest:  Eminem i Koldplej na festivalu "Lolapaluza"