svi_oko_stolaFARMA 2010

 

Spletkarenje se nastavlja

 

Proka je farmerima zadao novi zadatak. Svi farmeri treba da se podele u tri grupe i organizuju takmičenje u pravljenju pasulja, pasuljijadu.

Raka, Zorica i Maca, papagaj Đole i pas Leon su prvi tim, Dejan, Gagi, Nemanja, Vlada i Milena su drugi tim, a Mina, Đus, Miloš i Dragana su treći tim.

Tokom celog prepodneva farmeri su pravili pasulj svako na svoj način i svi su se nadali pobedi. Đus ih je sve vreme zabavljao, smišljao rime i prepričavao razne dogodovštine. Proka na kraju nije mogao da se odluči ko će da bude pobednik pa je proglasio da je nerešeno.

Farmere je celog dana okupiralo prepričavanje događaja iz štale od prethodne večeri. Nemanja i Milena su uputili ostatak ukućana u to šta su Dragana i Maca pričali o njima.

Najviše se su se iznervirali Gagi i Vlada pa su tražili i od Firčija da im potvrdi da su sluge pričale negativno o njima.

Milena je u spavaćoj sobi Raki i Zorici ispričala kako su se Nemanja i ona šetali dvorištem pa su čuli glasove iz štale. Zatim je ona rekla Nemanji da prisluškuju što su i uradili posle čega su ušli u štalu pa je usledila rasprava. Ona je rekla da Maca jedino Zoricu i Maju nije spominjao a da je o svima ostalima pričao naročito ružno. Raku je zanimalo šta su govorili o njemu a Milena je odgovorila da su se smejali na račun situacije u plasteniku. Zorica je rekla da je zatečena i da joj to ne liči na Macu a onda joj je Milena objasnila da je njemu jako dosadno i da provocira ljude da bi mu brže prošao dan. Raka je samo prokomentarisao da je to igra i da su sve metode dozvoljene da se koriste. Zatim je Mirjana nastavila priču kako je Maca za nju rekao da je glupa i kornjača, za Vladu da je dosadan a za Gagija da je retardiran i da se Gagi najviše naljutio.

Povezana vest:  Serije kojima nećete odoleti

Nemanja je rekao da je bio u šoku kada je čuo šta se priča u štali i da mu je bilo neprijatno da prisluškuje a Milena je rekla da je bila jako radoznala.

Maca smatra da je Milenina greška što Nemanji nije rekla za Vladu i da je to problem koji nisu trebali da raspravljaju pred kamerama. Priznaje da je inicijator mnogih smicalica ali naglašava da je u pitanju igra i da on voli da se igra.

Firči bi isto pričao i da je znao da ga slušaju i žao mu je Nemanje i Milene ali misli da su sami krivi za situaciju u kojoj su se našli. Dragana ne smatra da je ništa ružno rekla i da je nju Milena izvređala.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Red svađa, red udvaranja

Gagi je sa Mirom, Nemanjom, Milenom i Majom sedeo u dnevnoj sobi kada je Maca prošao pa je on prokomentarisao da je Maca kao Brus Li, sam protiv svih i da ga svu farmeri danas ignorišu. Maja ga je branila da je jako duhovit i da je njegova predstava bila odlična ali ostali nisu tako mislili.

Nemanja je Dragani naredio da opere kupatilo pa se ona pobunila zašto on to ne naredi Maci koji je isto sluga.Nemanja joj je usput skrenuo pažnju da više u svađama ne spominje njegove roditelje a Dragana se branila da je i Milena spominjala njene. Rekla mu je da je njih dvoje ostave na miru jer su joj seli na glavu.

Đus je Draganu zezao da ne ume da kuva i da se sva pravi fina a ona ga je pitala zbog čega je toliko proziva. Misli da je to zato što mu se sviđa ali Đus joj je rekao da mu je mnogo dosadna i da ne razume njegov humor.

Zorica je Miri skrenula pažnju da sir koji je napravila nije dobar i da se njoj ne sviđa. Zatim je Miloš rekao da će joj on pomoći oko pravljena ali se Mira uvredila pa je rekla da više neće ni da ga pravi. Raka je posavetovao da je bolje da sir ubuduće pravi od kuvanog mleka a Zorica je dodala da ne želi da ispadne kako ona nešto izvoljeva i da se njoj ne sviđa pa neće da ga jede.

Povezana vest:  HBO premijera dokumentarnog filma "Druga strana svega"

Gagi, Đus i Vlada su u spavaćoj sobi pričali kako im nedostaje sex pa su se smejali i prozivali jedan drugoga.

Mirjana, Vlada i Gagi su u dvorištu ponovo komentarisali Macu i kako je ostao bez podrške u kući. Nemanja se ljutio zašto je Gagi kod Firčija proveravao da li je Maca zaista pričao ružno o njemu ali mu je Gagi objasnio da je Dragana rekla kako oni u štali nisu spominjali nikog osim Nemanje i Milene. Nemanja je ubeđen kako će Maca da im smisli još neku provokaciju kada budu imali svadbu.

U štali je Maca Draganu nagovarao da zavede Vladu pošto je primetio da je gleda.Šalio se da će on da joj daje instrukcije a da će sutra zajedno da izaberu garderobu kojom će da ga zavede. U isto vreme u kuhinji Gagi je pitao Vladu zašto gleda Draganu.