HOFTAKMIČENJE U KUVANJU NA MTV KANALU U SERIJI „HOUSE OF FOOD“

„House of Food“ je nova MTV-jeva serija o takmičenju u kuvanju gde je grupa mladih i inspirisanih zaljubljenika u kuvanje, bez prethodnog formalnog kulinarskog obrazovanja, stavljena pred veliki izazov – da budu najbolji i osvoje priliku da rade u kuhinji prestižnog restorana u Los Anđelesu. Uz mentora i tri najbolja kuvara u L.A.-ju, koja će suditi o njihovom napretku, ova grupa odlučnih entuzijasta zajedno će učiti i unapređivati svoje kulinarske sposobnosti, ali će samo jedan moći da osvoji poslovnu priliku koja se pruža jednom u životu.

Ali kako bi svakom jelu dodali i dozu drame, osam mladih učenika će pored kuhinje, odnosno učionice, deliti i kuću u kojoj će živeti za vreme obuke. Tako će svaka jednočasovna epizoda kombinovati edukativnu i uzbudljivu stranu takmičenja koja se odvija u školi sa rijaliti elementima zajedničkog života učesnika u velikoj kući.

Premijera serije „House of Food“ je u nedelju, 22.6. u 23:10, dok su reprize sredom u 21:30 i četvrtkom 22:40.

Povezana vest:  Premijera specijala "Prijatelji: Ponovo zajedno" 27. maja ekskluzivno na HBO GO-u

Učesnici su izabrani na osnovu strasti koje imaju prema kuvanju i kulinarskoj kulturi i njihove životne priče su raznolike koliko i njihove ličnosti. Upoznajte učesnike „House of Food“ serije:

Brian Jong-Han Kho, 21

Roditelji su za ambicioznog Briana imali u vidu karijeru doktora, ipak je on sebe oduvek video za kuhinjskim pultom i pored šporeta. Njegova specijalnost je azijska kuhinja i ništa ga neće zaustaviti na putu ostvarenja svog sna da postane prvoklasni kuvar.

Amanda Jean, 24

Amanda je istetovirana buntovnica koja voli da kuva. Dok je odrastala bila je povučena i najprijatnije se osećala dok je spremala hranu sa ukućanima, dok sada uživa u priređivanju večera za prijatelje. Ne interesuje je šta drugi misle o njoj, a drama je prati gde god da krene. San joj je restoran u rock and roll fazonu.

Harrison Bader, 22

Harrisonova je strast za kuvanjem potiče od večera nedeljom uveče koje je spremala njegova tetka Italijanka. Ljudi o njemu često sude na osnovu izgleda, ali on je rešen da se svima suprotstavi i pokaže šta sve ume. Devojke zavodi izgledom i ukusnim jelima, a zahvaljujući ovoj emisiji nada se da će postati vrhunski kuvar i dobiti priliku da otvori svoj restoran.

Povezana vest:  Better call Saul - serija sa najvećom gledanošću premijere u istoriji kablovske televizije u SAD, uskoro stiže u Srbiju

Suki Secka, 21

Suki je rođena u Gambiji u Zapadnoj Africi, ali već sa 8 godina se preselila u Ameriku. Iako daleko od rodnog mesta, njen stil kuvanja se zasniva na lokalnim ukusima Afrike. Sebe smatra divom koja će biti najbolja i najzgodnija kuvarica.

Will Andersen, 24

Will je duhovit i oštrouman momak, koji je od dugo vodio borbu sa viškom kilograma i bio ismevan zbog toga. Međutim, kada je krenuo u srednju školu počeo je da sprema zdravu hranu i kilogrami su samo nestajali. Zato želi da pobedi u ovom takmičenju i da njegovim jelima promeni živote drugilh ljudi.

Jake Weber, 21

Jake je momak sa sela, pravi šarmer i kuvanje, koje je naučio od mame, koristi kako bi zaveo lepši pol. A kada bude otvorio svoj restoran, njegov opaki burito nijednu damu neće ostaviti ravnodušnom.

Povezana vest:  HBO Max dolazi u Srbiju 8. marta

Lorena Bolanos, 22

Lorena je slobodnoumna, zabavna devojka, ali često ume da potpiruje dramu i da uživa u tome. O kuvanju je učila uz baku koja je bila majstor za tradicionalna meksička jela. Želja joj je da bude lični kuvar jednog dana.

Gillian Espinosa, 21

Zabavna, živahna devojka koja je odrasla na farmi gde je od bake učila da kuva. Najviše uživa u spremanju deserta i san joj je da jednog dana otvori svoju pekaru na plaži.

Tu je i Chris Nirschel, osnivač i direktor ketering kompanije „Culinary Bad Boy Productions“ u Nju Jorku. Sa zavidnim kulinarskim obrazovanjem, njegov stil predstavlja ekelektički skup kulinarskog porodičnog nasleđa, koji ima elemente argentinske, italijanske i francuske kulture. Obučavanje mladih kuvanju je njegova strast i u „House of Food“ će upravo raditi ono što najbolje zna – da bude mentor mladim, inspirisanim kuvarima.