dejan_stankovic_voditeljFARMA 2010
Kralj Dejan napustio imanje

 

Od ranog jutra su Miloš i Raka ogovarali Maju i Đusa. Oni su uz jutarnju kaficu komentarisali način na koji je Đus jeo prasetinu na svadbi. Za Zoricu su rekli da ni proteklog dana nije ispuštala Leona iz ruku.

Pridružuju im se i Maja, Zorica, Firči i Maca. Razgovarali su o Dejanu u ulozi matičara. Složili su se da je Dejan imao puno gramatičkih grešaka i da se nije pravilno izražavao.

Zorici se pila kafa pa je otiša u sobu da uzme i skuva kafu. Međutim kada je uzela, Maja joj je rekla da je to njena kafa. Posle kratkog ubeđivanja Maja je počela da traži svoju kafu po sobi. Zorica joj je rekla da ne pretura po sobi i da će se kafa sigurno pojaviti, ali je Maja bila uporna i nastavila.

Raka i Miloš su napolju na klupici ponovo ogovarali farmere. Ovoga puta su komentarisali Gagija. Za Gagija kažu da do pre dva dana nije umeo da priča, da ne zna kako da razmišlja i da uopšte nije u toku sa dešavanjima na imanju.

Povezana vest:  FARMA 2010, Nemanja izbačen sa farme

Dejan i Dragana su u izolaciji razgovarali o svojim porodicama, da li gledaju Farmu i kako su. Dragana ga je pitala da je presliša i da joj nađe neke odgovore koje nije mogla sama da nađe, na šta je on pristao. Dejan planira šta će raditi ukoliko izađe sa Farme, rekao je da mu je prvo na listi prioriteta da nađe kraljicu.

U dnevnoj sobi su farmeri pili kafu i razgovarali o turnejama. Mina je rekla kako bi bilo dobro da ona, Miloš i Đus krenu na turneju po Americi. Miloš kaže da će im najbolje biti u Las Vegasu, dok Mina priželjkuje nekok zgodnog tamnoputog muškarca uz sebe na šta Đus kaže da ga prvo treba kastrirati. Miloš im obećava da će ih voditi u arapsku diskoteku ako odu u Čikago gde će se čuti mnogo poznatih melodija pesama domaće muzičke scene.

Zorica je sedela sa Macom na klupi u dvorištu. Pričala mu je kako se Deki na sav glas priprema za duel u Areni. Maca je rekao da sumnja da Dejan glumi da uči. Zorici je smešna situacija u kojoj se Nemanja našao.da kao gazda mora da služi bivšu i sadašnju devojku. Njoj bi bilo žao da Milena ispadne, jer se njih dvoje ipak sve vreme drže zajedno. Maca je apsolutno ravnodušan po tom pitanju. Zorica je zapazila da sve manje ljudi komunicira međusobno, i da su se formirale male grupice u kojima jedino nisu ona i Maca.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Cobe napustio Farmu

Maja, Firči i Raka su u radionici razgovarali o duelistima. Maja kaže da će biti frka ako ipadne Milena jer bi Nemanja poludeo bez nje. Raka ne misli tako, već smatra da bi to bilo dobro za Nemanju. Rekao je da  ih ovako svi gledaju kao jedno, a tako ne mogu da funkcionišu. Raka nikada ne bi ušao na Farmu sa ženom ili devojkom.

Farmeri su prešli u Arenu da bi posmatrali duel. U duelu je pobedila Dragana i osvojivši veliku većinu glasova publike, ubedljivo pobedila drugo dvoje duelista. Milena je takođe ostala na Farmi jer je, iako poražena u duelu, imala više glasova od Dejana. Dejan je veseo napustio imanje u Lisoviću.

Povezana vest:  Novo lice iz Srbije na 24kKitchen kanalu

Po završetku duela, farmeri su se vratili u kuću. Međutim tu nije bio kraj iznenađenjima. Nešto posle Dejanovog odlaska farmerima su se pridružila dva nova-stara farmera. Reč je o Ivanu Gavriloviću i Nikoli Sariću Sajku.

Pošto je ugledala Sajka, Milena mu je potrčala u zagrljaj kako bi ga pozdravila. Ovaj Milenin potez je iznervirao Nemanju koji odlazi u kuhinju sa Milenom. Tamo započinje svađa između njih dvoje, ovog puta razlog je bio Sajko. Padaju teške reči, Nemanja kaže da ne veruje kako se Milena ponaša. Milena kaže da je ona kriva za sve i da joj je žao. Njih dvoje su zatim izašli napolje i ispred gazdine kuće nastavljaju žestoku raspravu. Nemanja ne birajući reči vređa Milenu. Milena je pokušavala da ga smiri više puta, što joj je na kraju i uspelo. Pomirili su se i poljubili u kupatilu, a zatim otišli na spavanje.