Nemanja_02_05FARMA 2010

 

Nemanja je ponovo gazda!!!

Dejan je izabrao Nemanju za gazdu i tako mu produžio mandat za još jednu nedelju. Posle čitanja Dejanovog pisma Miloš je tražio da se obrati farmerima pa je rekao da nije u redu da Maja psuje ostale farmere i njegovu majku. Nemanja je pokušao da je opravda ali farmerima nije bilo priajtno.

Proka je bio u obilasku imanja i Nemanji je zadao nove nedeljne zadatke. Prvo treba da se napravi rupa za izmet i moraju da budu tačno određeni farmeri koji će to da urade. Nemanja je odredio Đusa, Vladu i Gagija za taj posao. Zatim Firči treba da napravi golubarnik, Sajko i Mirjana treba da očiste glistenja, bisage za Magarca će napraviti Miloš a grafite treba da obrišu svako svoj. Takođe treba da naprave stazu do štale i kuglanu da bi imali nešto za zabavu u slobodno vreme.

02.05_04Farmeri su oduševljeni povratkom Ivana i Sajka na Farmu i svi misle da će im dobro doći malo pozitivne energije. Samo Raka  misli da bi imanju više koristilo da se vratila Biljana. Nemanja smatra da sa Sajkom nema nikakav problem i da mu on nije ništa loše uradio.

Povezana vest:  Februar u znaku dečjih filmova na kanalu FOX MOVIES

Takođe farmeri su jako začuđeni razlikom u glasovima u duelu između Milene i Dragane. Miloš misli da se žrtva uvek nagradi od strane publike a svi se slažu da njih dve posle duela imaju mnogo bolju komunikaciju.

Nemanja je Mileni tokom rasprave oko njenog ponašanja rekao da ona nije uopšte razmislila o onome na šta joj je on skrenuo pažnju. Besan joj je poručio da će od sada da bude svako za sebe i da ne želi da ga zbog nje predstavljaju kao budalu.Naglasio joj je da će svojim ponašanjem upropastiti njihovu vezu i da više ne može da trpi te njene postupke. Ona je sve vreme pokušavala da se opravda i da mu objasni da to nije tako kao što on misli ali nije uspevala.Nemanja je na kraju zapitao da li je svesna da su oni tu ipak zbog nagrade koja je velika i da tolike pare ne bi mogli godinama da zarade.

Tokom dana Zorica, Raka i Miloš su pričali o međuljudskim odnosima na Farmi. Žalili su što neko stariji nije ušao umesto Ivana i Sajka da bi se ujednačio odnos snaga. Sve vreme su komenatrisali mlade u kući i očiglednu činjenicu da počinju da se prave klanovi.Zorica je primetila da mladi prekidaju razgovor kada im se ona približi i da je devojke više ne slušaju. Miloš joj je rekao kako je video da Gagi Mileni pokazuje kako Zorica nije srećna što se ona vratila iz arene. To je i razlog zbog koga je Milena prestala da joj se obraća. Zorica je revoltirano rekla da ne želi da joj Nemanja i Milena određuju kako će se ponašati i da namerava da ostvari komunikaciju sa Draganom. Isto misli da nije normalno da svojim svađama stave sve u nezgodnu situaciju a posle da se svi izmire kao da ništa nije bilo.

Povezana vest:  Crna Guja i ostali junaci serije su se borili u Velikom ratu

02.05_06Zorica je rekla da će nova taktika da joj bude da pravi hleb samo za sebe i da kao podmićuje Raku i Miloša ali da njih dvojica treba da se drže dalje od nje da i njih mladi ne bi ignorisali. Takođe ih je savetovala da prestanu da brinu o životinjama da bi neko drugi preuzeo tu obavezu.

Mina, Dragana i Mira su komentarisale da se ne sećaju kada je Zorica poslednji put oprala suđe. Isto im nije jasno zašto je niko ne izabere za slugu i zašto je se svi plaše.Mira je rekla da ona radi šta hoće i samo kada ona hoće što po njoj nije u redu i da je bespotrebno napala u kuhinji kada je pravila tortu.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Prva borba ujedinjenog, a opet podeljenog plemena, Edin pokušava da smesti Bojani

Gagi,Đus i Ivanu su u dvorištu pričali o situaciji u kući pa je Gagi rekao Ivanu da pazi kom klanu će da se prikloni. Prepričava mu da je Maja rekla kako su ona, Firči i Maca intelektualci i da su poslednjih dana stalno zajedno u radionici. Takođe komenatriše da Maca više ne može da dođe do izražaja jer je sad Đus taj koji je duhovitiji i zabavniji.

Ivan im predlaže da naprave štos na Milošev račun i magarcu obuju njegove čizme a na glavu mu stave kaubojski šešir. Dogovaraju se kako to da izvedu i smišljali kako za to da okrive Maju ili Macu.

Raka je Milošu preneo da se Ivan i Đus zezaju na njegov račun i da ima to na umu jer su mladi rešili da ih provociraju.