Turkish-AirlinesKompanija Turkish Airlines otvara vrata kamerama kanala National Geographic za snimanje serije „Behind–the–scenes“

Televizijski kanal National Geographic u Turskoj i avio-kompanija Turkish Airlines najavili su snimanje serije koja će po prvi put otvoriti vrata ove avio-kompanije televizijskoj ekipi za snimanje njenog svakodnevnog poslovanja. Zahvaljujući saradnji ove dve prestižne kompanije gledaoci će moći da vide kako funkcioniše transferni centar Turkish Airlines-a. Serija će biti prikazana u novembru mesecu ove godine na kanalu National Geographic.
Snimanje koje uskoro treba da počne predstavlja pogled ,,iza scene“ u Turkish Airlines, koji treću godinu zaredom osvaja titulu najbolje evropske avio-kompanije po izboru putnika na osnovu istraživanja koje sprovodi Skytrax, a istovremeno je i avio-kompanija koja leti u najveći broj zemalja na svetu.
Na ovaj način gledaoci će izbliza moći da vide posvećeni rad zaposlenih zahvaljujući kojem stotine aviona leti bezbedno svakoga dana i prevozi milione putnika do destinacija širom sveta.
Gledaoci će imati ekskluzivan pristup složenoj logistici koja je neophodna uz pružanje usluga tako velikom broju putnika, u vazduhu i na zemlji. Od prijave za let do sletanja, od kabinskog osoblja do zaposlenih koji se bave rasporedom letenja u svetu gde su kašnjenja uobičajena pojava, od onih koji poslužuju hranu do ,,detektiva“ koji nalaze izgubljeni prtljag, NGC će pružiti kompletan uvid u poslovanje najveće turske avio-kompanije.
Serija će otkriti kako osoblje ove avio-kompanije prevazilazi izazove timskim radom kako bi sistem nesmetano funkcionisao. Svakog dana stotine aviona sa hiljadama putnika i tonama prtljaga stiže iz svih delova sveta… ovo je jedan od najuzbudljivijih, najizazovnijih i najzahtevnijih poslova na planeti.
Serija će prikazati jedan običan vikend na aerodromu Ataturk u Istanbulu. Gledaoci će po prvi put imati direktan uvid u neobičan život učesnika u seriji jer je sve stvarno i sve se dešava pred kamerama kanala National Geographic Channel. Na ovaj način će biti otkriveno kako iznutra funkcioniše sistem za koji obično mislimo da radi precizno i bez vecih problema. Dovoljan je jedan pogled unutra da više nikada o letenju ne mislite kao pre.

Povezana vest:  Pickbox od sada dostupan na mts TV