sons of anarchy„Sinovi anarhije“ završavaju vožnju, kraj neizvestan

Rok muzičari Korti Lav i Merilin Menson igraće u poslednjoj sezoni serije „Sinovi anarhije“ a njen tvorac Kurt Sater kaže da još uvek nije do kraja osmislio završetak popularne serije iako emitovanje počinje u septembru.
Muzičari su se tako pridružili zanimljivoj listi gostujućih zvezda u seriji među kojima su i Stiven King i Dejvid Haselhof.
-Isprobavamo stvari koje su zabavne – rekao je tvorac bajkerske serije i producent Kurt Sater na jučerašnjem, letnjem sastanku televizijskih kritičara na Beverli Hilsu.
Kortni Lav će igrati učiteljicu a Sater, koji tvrdi da je „veliki“ fan grupe Nirvana za čijeg je frontmena – Kurta Kobejna – Lavova bila udata, smatra da je ta uloga bila savršena za nju, piše AP.
Menson će igrati nacistu i neočekivanog partnera glavnog junaka serije.
Malkom Džamal Vorner, zvezda serije „Krozbijev šou“, takođe će igrati u sedmoj i poslednjoj sezoni serije čije emitovanje počinje 9. septembra.
Sater je rekao i da kraj puta za FX-ovu hit bajkersku dramu još uvek nije do kraja „mapiran“.
-Budući da tek pišem sedmu epizodu, situacija može da se promeni. Uvek sam imao ideju gde želim da sezona ide, sa svim velikim, ključnim desavanjima, ali sam naučio i da se tokom snimanja situacija menja. Cilj je isti ali se put dolaska do njega menja –ć rekao je Sater.
On je objasnio i da mu nije cilj da poslednja sezona bude značajno različita. „Ne želim da se oseća kao da je to kraj serije, već da je samo jedna sezona ‘Sinova’ posle koje, kada se završi, neće više imati šta da se kaže“.
Sater je najavio i da postoji mogućnost da se uradi i mini serija koja bi prethodila „Sinovima anarhije“, prenosi Entertejnment vikli.
Sastanak TV kritičara poslužio je i kao prilika da se ekipa „Sinova anarhije“ još jednom osvrne na činjenicu da nisu nominovani za Emija – najveće TV priznanje – i pored odličnih kritika koje dobijaju.
-Postoji percepcija da smo uznemireni zbog ovoga. Ali mene zaista baš briga. Ovo snimam zbog ljudi koji gledaju seriju i zaista volim to što radim. Ali ne možete udovoljiti svima – rekao je Čarli Hanam, koji igla glavnog junaka serije – Džeksa Telera.
-Ne snimamo seriju da bismo dobili nagradu. Snimamo je za ljude koji je gledaju – dobacio je glumac Teo Rosi.
Jedino je Sater, koji je više puta oštro kritikovao organizatore Emija zbog toga što njegovu seriju već godinama ignorišu, slegnuo ramenima i kratko prokomentarisao: Ja želim Emija!

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš i dalje divlja