maca_gazdaFARMA 2010

Miloš: Maca je kriv za šešir i spletke

Miloš je našao svoj šešir na magarcu. Raki je rekao da zna da je to Maca uradio i da je on odgovoran za sve spletke na imanju. Rešio je sve da mu kaže i da ga zamoli da ga ostavi na miru. U kuhinji Maci saopštava da te njegove zavrzlame više neće da trpi i da mu svojim ponašanjem ugrožava život. Maca mu je rekao da ga juče na sastanku nije ni spomenuo i da mu je jos pre mesec dana rekao da ne upada u paranoju. Miloš je dodao da zna da je on zakuvao taj sastanak ali da će biti gospodin i neće ostalima pričati šta mu je Maca pričao za njih.

Zorica je konačno rešila da kaže šta joj smeta i zbog čega se čudno ponaša u poslednja dva dana. Sve je počelo raspravom između Mire, Milene i nje kada se ona požalila Mirjani da Milena nije umesila hleb. Milena je zamolila Zoricu da ubuduće njoj kaže šta ima pa je Zorica rekla Mirjani da je spletkaroš. Zatim su počele da se svađaju oko poslova u kuhinji a Zorica je otkrila pravi razlog njenog bojkotovanja i povvlačenja. Rekla im je da se plaši Djusa i da ne želi da sprema hranu koju će i on da jede ali zbog toga ni ona ne želi da jede ono što oni spreme. Zatim se rasplakala i pitala ih zbog čega se oni druže sa njim a nju neće da zaštite. Milena i Mira su bile zbunjene i nisu razumele zašto im to odmah nije rekla nego se izgovarala da je na poštedi. Đus je rekao da nije znao da će njegova šala toliko da uzbudi Zoricu i da ona manipuliše farmerima a da ga je posebno povredilo što mu je Zorica spominjala majku.

Povezana vest:  Premijera serije "Kormoran Strajk: Smrtonosno bela" 21. januara

Gagi, Nemanja i Vlada su se ponudili da ubuduće oni peru sudove pošto je i to bila tema rasprave a na kraju su se svi izgrlili i pomirili.

Za to vreme Mina je sama čistila kuhinju, prala sudove i ribala podove a na kraju se rasplakala jer je niko nije pitao da li joj treba pomoć a njoj je rođenadan.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Snežana Vušović ispala!

Mira, Milena i Dragana su je tešile i govorile joj da treba da radi samo koliko može i da se ne iscrpljuje ali ona nije mogla da se smiri. Gagi je komentarisao kako zaista nije u redu da ona baš danas radi sve sama a da ostale žene izbegavaju kuhinju.

Farmeri su završavali nedeljni zadatak snimanja bajke za decu i odrasle a Maca i Nemanja koji su bili reditelji i snimatelj su bili jako zadovoljni kako je sve ispalo.

Od ostalih zadataka Miloš i Raka su napravili korpu od pruća, Firči i Sajko su pri kraju sa pravljenjem golubarnika, a Milena, Mira i Vlada su prekrečili sve grafite na imanju.

Povezana vest:  Nina Dobrev i Ian Somerhalder zajedno slave Božić

Ivan i Đus su u radionici komentarisali da je Miloš opterećen parama i da je rekao kako njegove naočare vrede osamsto evra a pokušava da stvori pozitivnu sliku o sebi tako što stalno nešto radi.

Miloš je za to vreme Mini u dvorištu pričao da ne želi više da komunicira sa Ivanom i Đusom dok ne kleknu i ne izvinu mu se i da ne mogu miševi protiv slona da se bore.

Uveče su farmeri proslavili Minin rođendan a ona je dobila tortu, cveće i čestitku od porodice.Rasplakala se kada je saznala da joj je cerka prohodala a zatim su joj ukućani otpevali rođendansku pesmicu.

Vlada i Mirjana su ostali poslednji budni pa je Vlada rekao da je Đus danas bio bolji prema Zorici. Zatim je prokomentarisao da nije normalno da Miloš prisluškuje kad oni daju intervjue i da Zorici smeta što se Maja druži sa Ivanom i Đusom.