slipsSLIPS – najluđe automobilske trke samo na MTV kanalu

 

Od nedelje, 09. maja u 21:20 na MTV kanalu kreće sa prikazivanjem nova rijaliti serija “SLIPS”! Repriza je ponedeljkom u 22:20!

 Slips je dinamičan, brz, zabavan, adrenalinski rijaliti gde ćete videti najluđe automobilske trke. Huey Morgan iz grupe Fun Loving Criminals je domaćin ovog ultimativnog trkačkog šoua. U svakoj epizodi brzinu će odmeravati dva „Lewis Hamiltona“  u svojim tjunovanim automobilima. Takmičari stavljaju sve na kocku i čeka ih dug povratak kući  ako izgube, a u ovoj trci niko ne želi da izgubi! Jer pored povređenog ponosa gubitnik ostaje i bez svoje mašine, dok pobednik kao nagradu dobija oba automobila!

Povezana vest:  Snima ze nastavak serije Azbuka našeg života

Inspiraciju za ovaj rijaliti šou autori su pronašli u dobrim stranama sjajnih igračkih franšiza Grand Theft Auta i Gran Turisma, legendarnim filmovima poput The Fast and The Furious i  rijaliti seriji Pimp My Ride. Da bi se podigli ulozi, stare šklopocije svih takmičara moraju da budu transformisane u uglađene, seksi trkačke mašine. Svaki automobil biće oduzet vlasnicima kako bi prošao kroz istinsko šminkanje za ulične trke, koje će uraditi majstori iz Slipsa,  Elo i T. Oni će naštelovati motore, adaptiraće ga za trke, spustiće amortizere, promeniće unutrašnji izgled, i učiniće kola mnogo bezbednijim za trke, a svaka modifikacija će biti snimljena od početka do kraja.

Povezana vest:  FARMA 2010, U duelu će se boriti Miloš i Vlada