Jelena Vlahovic i Bojan PericNa RTS-u uskoro muzička emisija „Tri boje zvuka“

U studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku u toku je snimanje nove muzičke emisije „Tri boje zvuka“, čija se premijera očekuje ove jeseni. U jednom prostoru, ali na tri bine, nastupaće legendarni, popularni, kao i muzičari mlađe generacije, koji će svoje kompozicije izvoditi isključivo uživo.
Gledaocima, baš kao i publici u RTS-ovom studiju 8, obezbeđena je dobra zabava i uživanje uz pop, rok, a ponekad i elektronsku i džez muziku.
Voditelj „Tri boje zvuka“ biće filmski i pozorišni glumac Bojan Perić.
-U „Tri boje zvuka“ očekuju nas tri fantastična gosta u svakoj emisiji, gomila zabave i pre svega odlična muzika koju naši gosti izvode uživo u studiju! Nema plejbejka, već će publika moći da uživa u živom izvođenju pop i rok hitova, svojih omiljenih pevača i bendova. Kada se doda da se sve snima u HD-u, stvarno možemo da očekujemo zabavu vrhunskog kvaliteta – ističe Bojan Perić.
Mladom a već uveliko afirmisanom glumcu snimanje televizijske emisije je svakako nov izazov u karijeri:
-Za mene je prilika da radim ovako nešto, svakako jedan novi izazov, jer do sada nisam imao prilike da radim na televiziji na ovaj način – ističe Perić.
-S obzirom da sam i sam veliki ljubitelj muzike, i to baš pop roka koji se izvodi u emisiji „Tri boje zvuka“, uživam u odličnoj muzici već od tonskih proba pa sve do kraja snimanja emisije, i jedva čekam da „Tri boje zvuka“ oboji i domove širom zemlje!
Snimanje nove muzičke emisije RTS-a počelo je pre nekoliko dana, a ekipa zadužena za realizaciju zadovoljna je ostvarnim do sada.
-Ovo je sjajna prilika za sve muzičare koji žele da se predstave u najboljem svetlu, prvenstveno svojim pesmama i kvalitetnim izvođenjem uživo. Odlična produkcija, savremena scenografija, rasveta i kvalitet zvuka biće nam prioritet. Ovo je složen projekat i u njegovoj pripremi angažovan je veliki tim profesionalaca. Očekujemo da zabavna muzika dobije mesto koje joj pripada na našem medijskom nebu, a mlada generacija neke nove uzore – kaže urednik emisije Jelena Vlahović.
Publika interaktivno učestvuje u stvaranju serijala, sa svojim predlozima gostiju, komentarima i pitanjima za muzičare. „Tri boje zvuka“ uskoro će naći stalno mesto u programskoj shemi RTS-a.

Povezana vest:  Patinson glumi u Sviti