nfl superbowl 2015DRUGU GODINU ZAREDOM FOX INTERNATIONAL CHANNELS PRENOSI NFL SUPERBOL UŽIVO

Utakmica između ekipe NFC šampiona Sijetl Sihoksa i AFC pobednika Nju Ingland Patriotsa održaće se na stadionu Univerziteta u Feniksu u Glendejlu (Arizona). Gledaoci u Srbiji meč mogu da prate UŽIVO na FOX kanalu u ponedeljak 2. februara, 30 minuta posle ponoći.
Superbol je najbolje rangirani i najgledaniji televizijski program u SAD koji uživa veliku medijsku pažnju širom sveta. To je globalni medijski fenomen koji uspešno kombinuje sport i šou-biznis. Prošle godine ponovo su oboreni svi rekordi – 111.5 miliona gledalaca je bilo uz Superbol samo u SAD i još jednom je potvrđeno da se radi o najgledanijem američkom TV programu.
Četrdeset deveto izdanje ovog jedinstvenog događaja predstavlja nam dve najbolje ekipe u NFL ligi. Patriotsi su nagrađeni osmom AFC titulom nakon što su počistili Koltse iz Indianapolisa sa 45:7 u meču u kojem je zablistao Tom Brejdi (ovo mu je šesti Superbol). Sihoksi, kao trenutni NFL šampioni, drugi put zaredom brane osvojeni Superbol, što se nije dogodilo još od 2004. kada su savladali svoje trenutne rivale Nju Ingland Patriotse!
Osim samoj utakmici, velika pažnja pridaje se i slavnim ličnostima i zvezdama koje svake godine nastupaju na Superbolu. Ove godine, na poluvremenu će nastupiti Kejti Peri i Leni Kravic. Osim toga, pevačica Idina Menzel, poznata po izvođenju pesme „Let It Go“ iz animiranog filmskog hita „Zaleđeno kraljevstvo“, otpevaće američku himnu na početku meča.

Povezana vest:  Serija po filmu Dobri momci