Dozvola za busenje2Sva uzbuđenja potrage za crnim zlatom u seriji „Dozvola za bušenje“ premijerno na kanalu VIASAT EXPLORE

Došlo je proleće na naftnim poljima u Alberti. Pristupni putevi su se pretvorili u reke blata i bušenje je zaustavljeno – a ,,kraljevi bušotina“ kanadskog severa krenuli su na putovanje! Radnici na naftnim bušotinama Kodi, Keli, Majk i Hač dobili su posao u Luisijani, što je preko 3000 kilometara udaljeno od njihovog doma. Umesto temperatura koje su iznosile minus 40 stepeni Celzijusa, naši junaci susreću se sa temperaturama iznad 40 stepeni Celzijusa. Opasnost od sunčanice je zamenila opasnost od promrzlina i naša kanadska ekipa iz prve ruke saznaje da na jugu važe sasvim nova pravila!
Dobrodošli na jednu od najluđih zabava na jugu! Ako tim iz Alberte želi da se uklopi, moraće da se adaptira i nauči kako se stvari rade od svojih novih kolega iz Luizijane. Veličina zadatka postaje jasna kada Kodi, Keli, Majk i Hač prvi put upoznaju kolege sa juga – biće to prava naftom natopljena avantura, prepuna mulja i snažnih potresa.
Sve je mnogo drugačije na jugu, počev od temperatura – Keli i Hač saznaju iz prve ruke kako izgleda kada preti opasnost da se cevasta burgija istopi na suncu Luizijane. Hoće li četiri neustrašiva Kanađanina preživeti svoju američku avanturu bez posledica po njihov smisao za humor i blagu narav? Hoće li neko od njih shvatiti da je život u Luizijani upravo stvoren za njega?
Ne propustite ni trenutak ovog urnebesnog lova na tečnost koju lokalci nazivaju ,,teksaškim čajem“! Samo na Viasat Explore!
Ponedeljkom, od 23. marta do 11. maja u 21:00

Povezana vest:  AMC otkriva prve detalje osme, poslednje sezone serije Fear The Walking Dead